2 hästar i 2 stall

Gick upp ganska tidgit idag för att hinna följa Moa till Ture. Red till ridhuset med mamma idag. Hon lånade som sagt en ridskolehäst så red vi tillsamans. Gick bra att ta sig dit men när jag började jobba henne i ridhuset så bet hon sig mest fast i bettet. Hon hade även hö kvar från igår/i morse så borde kolla upp tänderna tror jag...
I början gick det dock jättebra. Gjorde faktiskt förvånande fina framdelsvändnigar. I traven tog det lite tid innan hon  blev mjuk. Men helt okej endå. Nöjd där. Galoppen i höger varv var superfin så där arbetade jag inte länge alls. dock blev det kaos i väntervarvet och skippade spöet för hon var överallt och ingenstans så blev lite irriterad Hon bara sprang typ. Så sket i spöt och då blev det bättre så nöjde mig. Red lite innanför spåret och det gick bra. Så förutom att hon bet sig fast i bettet i slutet. Får nog kolla upp detdära..
Men mysigt var det sen när vi skrittade hem. Hon frustade och höll på.
 
Sen efter Pippi så var det vidare för att fotta Ture och Moa. Fixade även iordning hans box för han ska stå inne nu istället för att gå på lösdriften. Vi red barbacka på ängen intill stallet och han var PIGG. Haha man behöver vara tydlig med honom och visa vad man vill. Så min galoppfattning blev kanske lite väl tydlig och shit var glad han blev. hahah känndes nästan som rodeo där några sekunder ;)
Blev ganska mysiga bilder iallfall! 
 
 
 
 
 

Mysig ritt till ridhuset

Idag red jag bort till ridhuset med henne. Påvägen dit snöade det jättestora flingor och hon blev irriterad av dom och skakade på huvudet hur mycket som helst, hah!
Dit kom vi iallfall. Men halt var det.
Lät mamma värma upp henne lite och sen satt jag upp. Helt okej kändes hon. Gjorde några försök till små volter i galopp. Det gick ganska bra men hon tyckte att det var superjobbigt. Även lite sknkelviknning mot väggen gick ganska bra. Vi börjar lära oss detdär nu. För övrigt var hon fin iallfall.Har inte dressyrat på mer än en vecka nu ;)
 
Imon blir det iprincip samma sak. Jag och mamma rider den långa rundan till ridhuset. Mamma lånar en annan ponny från ridskolan då. Så det blir säkert supermysigt!