Dagens dressyrpass

Åkte till Pippi idag. Tanken var först att rida ut med sällskap men det blev ändringar på det tyvärr. Istället tänkte jag lägga fram lite bommar i paddocken. Men orkade inte lägga ut några bommar sen så blev ett dressyrpass i paddocken. Övade mycket skänkelvikningar idag. Tyckte att det gick helt okej. Galoppen var även helt fantastisk idag. Kunde nästan bara sitta där haha. Nöjd över henne och skrittade ut sen en liten stund. Det var superfint väder och hade väldigt gjärna ridit ut. Rider henne nästa helg och satsar på en liten mysig uteritt då istället! 
 
 
 

Stockholm levererar!

Nu sitter jag i bilen påväg hem. Lyssnar på One directions nya album och allt e så jävla gutt just nu. Dessa två dagar har varit helt fantastiska. Igår fick jag träffa Nellie, Malin och Peder. Jag köpte Nellies bok och gick på mässan ett tag. Kände på massa psträns ;) 
Kameran var med och det blev en hel del bilder från både idag och igår. Hade väldigt bra sittplatser så såg verkligen allting. 
Men ett utav det absolut bästa var fyrspannet. Det blev svensk seger och vilket go det var. Alla applåderade och skrek medans de placerade gjorde ett fartfyllt ärevarv. Riktigt kul att se! 
Det jobbiga var att vi var tvungna att gå en bra bit till arenan. Vilket var jobbigt eftersom jag inte har nån kondis haha;) 
Idag såg vi dressyr. Först var det ponnydressyr och sedan var det Grand prixen. Det gick jättebra för Sverige. Tinne kom 2a och Jeanna kom 3a med Darcia. Vann gjorde Hans-Peter från nederländerna. Tycker att Anton (don auriello) var superfin! Väldigt snygg faktiskt haha. 
Denna helgen har varit superduperbra och jag är jätteglad att jag fick åka upp hit och ta del av detta! Det kommer att komma massor med bilder på olika ryttade de närmsta dagarna. Juste, köpte även ett schabrak på mässan. Det var väldigt billigt. Så ett rutigt marint med rosa passpoal fick det bli! Mest för att Pippi behöver ett och jag måste ju köpa nåt när jag ändå e där ;) Vädligt nöjd med helgen som sagt och bilder kommer de närmsta dagarna. 
Mobilen vill inte sammarbeta just nu så kan inte upp några bilder alls. Men har massor av bilder i kameran som ni ska få se senare så håll ut! 

5 snabba

....att jag alltid biter på naglarna. Kan bara inte sluta.. Det är ju så äckligt också. haha
 
 
....jag ev har planer på att snart ta med Pippi till en Aledalträning oc senare kanske även en tävling!
 
 
....Visste ni att Pippi är ett matvrak? Räcker med att man säger ordet mat så reagerar hon typ. haha så söt
 
 
.... att jag och Kamomille har hoppat 85cm? Inte så högt men högt för henne. Hon är endå inte speciellt hoppglad dendär ponnyn.
 
....jag har c/b i bild. fatta lixom. I Bild. så sjukt. Kan knappt måla en streckgubbe utan linjal..haha
 
 
Ni får se lite gamla bilder som jag tog på kalmarhästsportklubb i somras. Det är Caroll, Zanora och Smilla. 
 
 

Morris

Det var när jag red Indigo som jag började hjälpa till med denna underbara lilla söta shettiskille!
Han var verkligen charmig. en ganska tjock lite shettis som alltid var snäll. Alltid. 
Vi fick aldrig något band direkt. Även om jag fortfarande gillar honom väldigt mycket. Han var allt lite charmig. 
Vi gjorde väll inte så mycket mer än att gå på promenader.
Lite "longering" om man nu kan kalla det för det haha. Kul hade vi allafall. Sprang tillsamans över fält och hoppade över små hinder. Han var även med på 2 fotningstillfällen!
Höll inte på med honom särskällt länge eftersom han kom in så sent så när Indigo såldes så slutade jag även med honom. 
 
Är väldig sugen på att träffa honom igen. Han är fortfarande kvar i det stallet. Det sägs att han är smällfet haha. Så varför inte ta lite? ;) Nä men hade varit kul. Synd att det inte finns någon vagn som passar..
 
 

Fireproof

Det är nog den bästa låten som gjorts ever. Kan lyssna på den om och om igen. 
Älskar den!

Såklart gjort av One Direction som är det bästa bandet! ;) Nej men dom är verkligen sjukt bra.
Så tar er nu tiden att lyssna på låten Fireproof
 
'cause nobody knows you baby the way I do, And nobody loves you baby the way I do'