Chill onsdag

Varit iväg och fixa lite grejer idag. Kom hem rätt sent både igår och idag. Eller ja iallafall igår. Mer om det senare. 
Annars har det varit en väldit chill onsdag. Gjorde ett nationellt prov som jag faktiskt är nöjd över. Så dagen har faktiskt varit bra. Inte så mycket mer att säga faktiskt. Btw snart står nog jag och min familj som ägare på en vääldigt fin ponny. 
 

5 om mig

1. Jag är beroende av vatten. Asså helt ärligt (visst klart alla behöver dricka) men asså jag är typ törstig 24/7. Likaså med mat hehe. Altså har jag tråkigt så kan jag sätta mig vid datorn med ett glas vatten och bara kolla genom alla bloggar hehe..Är törstig på morgon, på kvällen och alla timmar där emellan.
 
2.Jag älskar Morran och Tobias. Så roliga så jag håller verkligen på att 'dö'. Ni lär ju ha fattat det eftersom jag länkade en låt med dom innan hehe.
 
3. Jag kan sitta inne på typ Hööks hemsida hur länge som helst och bara drömma typ 'när jag köper häst ska den ha det och det' haha. 
 
4.Jag kan vara hur blyg som helst vissa stunder och särskillt när jag träffar nya människor. men när det kommer till mina 'gammla' kompisar kan jag typ säga vad som och bara skaka loss ;)
 
5.Värsta tänkbara maträtt eller vad man ska säga det är typ ris och gröt. Kan verkligen inte äta det. Lixom hur mätt blir man på lite halvkladdiga/hårda riskorn? haha. Och gröt är bara äckligt hehe
 
 

Morran och Tobias

Jo men dom har ni väl sett? Jag är iallafall ett stort fan av dom och här kommer världens bästa låt ;) HAHAHA älskar morrans skratt. helt ointressant inlägg men bara kände för att dela med mig av denna 'fina' låt ;)
 

Måndag igen då

Hela dagen har i stort sett bara bestått av skola. Grått och tråkigt väder ganska länge idag. Jag som faktiskt skulle ta mg i kragen och börja trana eftersom vi ska göra en uppgift i skolan haha. Lyckades faktiskt ta mig iväg bort till spåret där jag sprang runt 1km. Alltså oj, sååå dålig kondis så höll typ på att dö vilken sekund som helst efter bara typ 200m haha. Men aja, sprang ju förr att konisen skulle bli bättre iallafall. Antar att jag drar mig dit p torsdag/fredag igen. 
 
Angående dethär med uteritterna med Pippi. Pratade lite med ägaren idag och så och tydligen hade hon varit likadan med henne. Kanske kan vara vårkänslor? Tänkte först rida ut ännu mer så kanske det skulle bli bättre. Men ah, får väl försöka få med någon så jag får sällskap om något händer. för hon är verkligen jobbig, så jobbig som hon är nu har hon typ aldrig varit. Men tänkte sen att hon är ju inte 'ovanligt' pigg utan hon är mer motvillig och vill vända tillbaka till stallet eller så låtsas/blir hon blir rädd för allt som inte finns typ... Nja jag vet inte, får väl ordna sällskap så jag kan rida ut lite iallafall. Då brukar hon bli lugnare. Vill inte vara fast i paddocken lixom
 
Imon föresten åker mamma och jag på en liten roadtrip till Gamleby. Även på onsdag! Åh längtar tills jag kan presentera min 'lilla' hemlis. 
 

Gårdagens Pleasure

Gårdagens pass var ett riktigt cp-pass. Förstår inte vad det är med mig. Sedan den senare uteritten när Pippi var sjukt jobbig så har jag nog börjat bli rädd. Rädd för att inte kunna kontrollera stunderna när hon vänder på en femöring osv. Börjar inte känna någon motivation länge vilket är tråkigt då jag älskar henne fortfarande lika mycket som innan. Aja, slutet gick iallafall bättre och skrittade ut runt stallet 2 gånger sen. Bärjan och mitten av passet kan vi glömma, slutet var bättre.
 
Borde nog träna lite för Marie snart igen dp jag känner att det behövs nu. Dock har Pippis hudproblem blivit värre nu när det börjar bli lite varmare. Hennes gallor var mindre men fanns fortfarande där..jag vet inte men hoppas hon är bättre på söndag. 
Kanske skulle ta och ha nån fotodag snart? Inte fotat på länge nu. Kanske skulle få mer motivation då haha