skola och stall

Idag har det varit kycket hela tiden. Skola, stall, stall, hem, plugga, äta och blogga. Mycket att hinna med men roligt! Billy fick en vilodag idag så var bara uppe på kvällen och fixade mat samt visiterade och bytte täcke till regn.Precis när jag velade mellan regn och flugtäcke så började red regna - igen. Så valet var inte svårt hah. Imorgon kör vi lite bus och lek i paddocken. Sen är det löshoppning i stallet på torsdag. Får väl se om busen ska få hoppa lite själv kanske? :D
 
Hoppas kunna komma bort från paddocken på onsdag med. E dock massa jakt runt stallet nu så får se. Annars får han gå hela helgen ute i skogen när det är ljust!
Gammal bild från första vecka när han kom till mig. Hade ingen sadel då så kunde bar longera i grimma typ, haha. 

Ett riktigt bra Dressyrpass

Red ett så j*vla bra Dressyrpass idag asså. Började med att jobba med tempoväxlingar i traven. Blandat med lite skänkelvikning. Ni skulle sett hans ökade trav asså 😍
Gick sen över till galoppen och övade små volter i galopp! Märkes att han tyckte det var jobbigt. Sen började jag med Galoppombyten. Gick väl sådär i början. Gick vidare och testade något nytt! Byten i var 4dje. Både han och jag der var svårt men gick helt okej. Han var väldigt svettig efter kan jag säga!  Lyckades få till det några några gånger iallfall! Blev så stolt så travade bara av honom sen och myste inne i stallet en stund sen. Kliade honom på manken och hade allmänt mys. Han kunde Tillochmed stå lös vid gången och står typ mer still lös än fastbunden med grimskaftet haha. Iallafall så hade vi det mys ❤️ vet inte riktigt vad det blir. Antingen promenad eller dressyr på fältet! 

Btw så är det kaninhopptävling imon. Önska mig lycka till ;) Hej och godmorgon

Klockan står på 6 och jag håller på att fixa mig inför skoldagen. Nyss kilvit upp osv. 
Får se om jag rider idag eller inte. Om inte så kanske jag kan träffa lite kompisar eller nåt? Sugen på att ha en liten photoshoot snart igen med Billy hehe. Är beroende av bilder typ heeela tiden. Får väl se vad som händer idag. 
 
Vad ska ni göra?