Gott nytt år och grattis till mig

Som rubriken lyder. Ja, jag fyller 16 år idag. Gragtis till mig! ;)
 
Dagen började med sovmorgon och presenter. Fått ännu mer nya grejer till mitt rum så mu börjar det hända lite! Fick även 1000 kr (+200+300kr) i presentkort från hööks. Jätteglad och ska äntligen få köpa det jag försökt spara till haha. Freejump soft up pro! I färgen brun tror jag. Lätt att matcha. Var inne på helsvarta innan men de ser ganska tråkiga ut haha. 
 
Sen var jag nyss uppe hos B. Hinner inte rida idag heller... Men imorgon börjar vi antagligen år 2016 med en uteritt. Går inte att rida i paddocken överhuvudtaget. Knöligt och stenfruset...
 
Jaja. ska åka in till Kalmar och se raketerna sen. Man får inte skjuta här hemma nu längre utan tillstånd. Lite tråkigt men ska nog blir lite mysigt iallafall!
 
Och sist men inte minst, gott nytt år från mig och Billy! Vi ses nästa år ;)
 
 
 

Nytt

Var ju iväg i Stockholm för ett tag sen. Köpte ett marinblått schabrak med brun kant från Equestian Stockohlm. Riktigt snyggt! 
Sen var jag även inne på hööks för någon dag sen och köpe en vinterjacka, men föruutom det så fick även en brun huva följa med hem från butiken! 
 
Sommarens tävlingsoutfit är nu fulländad! ;)
Och ja, det är snyggare i verkligheten än här på bild..
 
 

Årssummering del 4

Oktober: 
Var iväg med B på vår första pay and jump. Hoppade 2 80 rundor varav en av rundorna var felfri! Tog även massa bilder ännu en gång. Fina höstbilder! November: 
Hoppade en pay and jump på Torslunda gård. 80 och 90. 2 felfria rundor och var såååå nöjd över honom då. Levde på det flera dar haha! 
December: 
Även denna månaden är snart förbi och denna månaden har vi blad annat hunnit doppa hovarna i dammen. ("Badat") vilket var väldigt kul. Man får ju passa på innan vattnet fryser hah. Vart väldigt mycket plusgrader denna månad...
För nån dag sen försökte även Jag och en kompis på oss att ta bilder. Dock började de smått regna och mörkret föll snabbt så blev helkassa bilder..


Måste hissa

 
 
 
 
 
Dessa ridbyxor. Haft mina riktigt länge nu och visst skoningen är ganska nopprig men har ju tvättat dom haft dem typ varje dag i stallet så det är inte så konstigt.. Dem är i vilket fall väldigt sköna och värda sitt pris. Mina är beiga men finns i flera olika färger!