Dagens Pleasure

Paddocken var alldeles för blöt för att kunna rida i idag. Orkade inte gå till ridhuset så gick bara typ 10 imuter på stallplanen.. Jobbigt väder asså..
Så mockade och fixade iorrdning henne. Svampade/duschade av bakbenen och svansen rejält. Doppade svansen i hinken och vattnet blev typ svart på bara några sekunder, hehe.
Gjorde väll inte så mycket mer idag. Imon väntar grönt kort kurs och myskväll med vännerna!
 

Fredag och stall

Hej på er allihopa! 
Har nyss kommit hem från skolan. Sitter och lyssnar på the 1975. Ikväll/eftermiddag ska jag åka till Pippi. Om inte paddocken är alltför blöt så rider jag väll lite dressyr. Annars blir det lite kvalitetstid med henne, också mysigt ;)
Åh vill ha sommar nu, varmt och ljust så att man kan rida ut.
 
Även imon blir det en ganska lång dag. Först ska jag på Grönt kort kurs som sagt. den tar minst 6h för vi ska gå igenom lastning osv. Efter kursen åker jag till kompisarna och har myskväll! Bra lördag och helg lär det nog bli! 
 
Vad ska ni göra i helgen? Tell me. 
HAHAH  Pumpaskaft får pryda inlägget...
 

Dålig bloggning

Händer mycket nu. Massa saker varje dag. Grönt kort kurs, skola och massa stall. Desutom en annan rolig sak som ni snart här på bloggen kommer få veta om.Om detta nu blir av vill säga. Fullspäckade dagar verkligen!
Ikväll ska jag iväg till Grönt kort kursen. Den börjar inte förens kl 6 så får väll göra lite tidsinställda. 
 
Igår var jag hos Moa och Ture. Hoppade lite, superkul! Ett av sprången låg på 90/80men såklart så rev han, haha han har lite svårt för galoppskänkeln (att fatta den direkt lixom) så det såg väll inte så bra ut, HAH. Som avslut hoppde jag ett räcke på långsidan på kanske 80 bara som gick jättebra!
 
Fick även ett överraskade och roligt erbjudande. Var det är får ni se senare!
 
 

Vad händer idag?

Kom hem från skolan för ett tag sen. Ikväll ska jag åka till Tryggestad i Borgholm med en kompis. Vi ska gå Grönt kort kurs. Blir spännande! Gjort klart nästan alla pprov i skolan nu. Bara ett kvar, skönt. Sen kommer ju provet för Grönt kort, men aja det handlar ju om intressanta saker iallfall ;)

Ska väll ta och plugga lite nu. Sorry för kort inlägg...
Vad ska ni göra idag? :) 
 
 

Mys-måndag

Idag efter skolan så följde jag med lillasyster till "hennes" ridskola. Träffade en "gamal" saknad vän och kollade på lillasysters lektion. Supermysig kväll verkligen! Träffade även en liten ponny som var supermysig, Som förövrigt är till salu. Hahahaha oj var dom tankarna kom fram igen ;) 
Sitter nu påväg hem och lyssnar på One Direction samtidigt som jag skriver till er, bra måndag idag!  Hoppas ni har haft en lika bra måndag som jag.