När man får beröm för det man gör/sin häst

Ända sen Billy kom till mig har mängder med folk stannat bilar, stannat hunden eller stannat barnvagnen för att berätta hur fin min häst är! 
Och ja, jag håller med. Han är fin. Hela han och hans färg sticker Lixom ut ifrån alla med sina bruna hästar ;) 

Har fått cread ifrån stallägaren, ifrån "en" annan i stallet, och massa andra över jobbet jag gjort i framförallt dressyren med honom. Från att gå till stel som en pinne och knappt kan skänkelvikning så kan han nu skänkelvikning i trav och samla galoppen superbra. 

Man märker att de jag gör med honom uppskattar han. Han frustar när man rejsar i skogen, rider dressyr eller skuttar lite! Man märker att han är lycklig. 

Det är detta som gör mig så glad. Första gången vi rejsade tillsammans, helt själva ute på ängen. Det var så jag nästan fick tårar i ögonen.

Fick ett meddelande på Facebook från hon som stod som ägare på Billy innan hon jag köpte han av. Hennes ena kompis (som jag förövrigt ser upp till väldigt mycket och läser hennes blogg) hade skrivit till henne att bilderna hon sett på B så ser han väldigt lycklig ut. Det värmer så❤️


Toppenpass och nya bilder!

Dagens pass blev långt..
Båda småsystrarna ville rida. Men berättar om min lilla del iallafall! 
Han var redan uppvärmd när jag satt upp så började jobba honom lite smått i både skritt och trav. Högervarvet bar bra och tillslut även vänster. Men vänster är knepigare och såhär i efterhand har jag nog bestämt mig för att kolla eventuella låsningar osv.

I vilket fall. Efter ett tag gick vi vidare till hoppdelen och över lag gick det väldigt bra. Blev ett kråkhopp men Aja. Kom på det igen och var inga problem!

Hoppade studs, 2 räcken och en oxer. Allt i en bana med snäv/svår båge. Men överlag är jag faktiskt möjligt nöjd även om jag blev lite irriterad på honom i vänstervarvet dör ett tag...Bilderna kommer imon några dar! Imorgon ska vi ut och rejsa❤️

Tisdag

Rolig rubrik... Aja

Dagen började med att jag var och hämtade en ny dressyrsadel  som jag testade idag. Den satt helt klart bäst av alla jag testat! 

Ska testa samma igen imon fast med annat järn. Blir nog jättebra! 
Förövrigt var han top notch, superfin hela passet!