Vilken storhäst jag skulle vilja rida

Och det är Autobahn, sto född 2008 e.Mezcalero. Hon står i stallet där Billy står. Hon verkar så rolig att rida och det känns som att hon är en ida-häst ;) 


Har Inga bilder än men kanske ska rida henne snart. Då kommer det massa bilder :) sålänge får ni en selfie från idag haha 


Dagens fartfyllda ridpass

Stod några hinder uppe i paddocken idag. En båge och sen 3 hinder på långsidan med 2 galoppsprång mellan. Räcke - oxer med vattenmatta - räcke. Sen en studs på andra långsidan. I början var han rätt tjurig och stannade på några hinder. Hade inget sug i början alls. Men sen vände det helt och fick sitta och "ptroa" ganska ofta. Hade hacket idag och det funkade. Men hade jag haft bett så hade jag kunnat rida fram honom bättre. Aja, han lyssnar hyfsat iallafall. Bra variering men inte direkt något jag använder när jag trimmar. Men det funkar rätt bra i hoppningen iaf! 

Imorgon tar vi bett och rider ut! 


Kaninen fick vara med bara för att ;) 

Mina outfits och hööks rean

För ett tag sen var jag inne på hööks och passade på att köpa lite grejer på deras rea. Jag samlade på mig ganska mycket endå. 

En brun dressyruppsättning. Brunt schabrak och bruna lindor. B är så snygg i brunt! 

En ljusblå ganska tunn hoodie Som enligt mig var superduper skön och snygg hehe. 

En padd att ha under dressyrsadeln eftersom den sadeln glider fram för mycket osv. Nu ligger den mycket bättre! 

Ett nytt träns till hackamoret! Blev i ponny vilket verkligen var i minska laget.  Nu sitter hacket inte för långt ner iallafall :) 

En ny grimma. Blev en likadan som han redan har fast grön. 

Ridstrumpor x2 behövdes verkligen. Hade INGA alls. Alla andra var det hål i hahah 

Svamp x2 vet inte varför de fick följa med men men ;) 

Sen så har jag även köpt lite grejer begagnat på senaste tiden! 

Lite sådär halvt viktiga välbehövliga saker. Blev 2 ländtäcken. Ett regn och ett fleece. 2 schabrak, ett marinblått allroundschabrak från Jackson och ett grått schockemöhle dressyrschabrak. "Fick" gråa lindor till så en ny dressyroutfit är klar ;) 

Ännu en ny grimma, denhär gången en JW grimma. Supersnygg! 
Ett svetttäcke med och sen var det nog allt! 

Har numera 3 olika dressyroutfits. En brun, en turkos och en grå👌

Har inga bilder på allt än men ska försöka fixa. Om jag orkar ;) sålänge för ni en fin bild på mig och Billy aka Bubben/bubbis.