Vilken storhäst jag skulle vilja rida

Och det är Autobahn, sto född 2008 e.Mezcalero. Hon står i stallet där Billy står. Hon verkar så rolig att rida och det känns som att hon är en ida-häst ;) 


Har Inga bilder än men kanske ska rida henne snart. Då kommer det massa bilder :) sålänge får ni en selfie från idag haha 


Dagens fartfyllda ridpass

Stod några hinder uppe i paddocken idag. En båge och sen 3 hinder på långsidan med 2 galoppsprång mellan. Räcke - oxer med vattenmatta - räcke. Sen en studs på andra långsidan. I början var han rätt tjurig och stannade på några hinder. Hade inget sug i början alls. Men sen vände det helt och fick sitta och "ptroa" ganska ofta. Hade hacket idag och det funkade. Men hade jag haft bett så hade jag kunnat rida fram honom bättre. Aja, han lyssnar hyfsat iallafall. Bra variering men inte direkt något jag använder när jag trimmar. Men det funkar rätt bra i hoppningen iaf! 

Imorgon tar vi bett och rider ut! 


Kaninen fick vara med bara för att ;) 

Mina outfits och hööks rean

För ett tag sen var jag inne på hööks och passade på att köpa lite grejer på deras rea. Jag samlade på mig ganska mycket endå. 

En brun dressyruppsättning. Brunt schabrak och bruna lindor. B är så snygg i brunt! 

En ljusblå ganska tunn hoodie Som enligt mig var superduper skön och snygg hehe. 

En padd att ha under dressyrsadeln eftersom den sadeln glider fram för mycket osv. Nu ligger den mycket bättre! 

Ett nytt träns till hackamoret! Blev i ponny vilket verkligen var i minska laget.  Nu sitter hacket inte för långt ner iallafall :) 

En ny grimma. Blev en likadan som han redan har fast grön. 

Ridstrumpor x2 behövdes verkligen. Hade INGA alls. Alla andra var det hål i hahah 

Svamp x2 vet inte varför de fick följa med men men ;) 

Sen så har jag även köpt lite grejer begagnat på senaste tiden! 

Lite sådär halvt viktiga välbehövliga saker. Blev 2 ländtäcken. Ett regn och ett fleece. 2 schabrak, ett marinblått allroundschabrak från Jackson och ett grått schockemöhle dressyrschabrak. "Fick" gråa lindor till så en ny dressyroutfit är klar ;) 

Ännu en ny grimma, denhär gången en JW grimma. Supersnygg! 
Ett svetttäcke med och sen var det nog allt! 

Har numera 3 olika dressyroutfits. En brun, en turkos och en grå👌

Har inga bilder på allt än men ska försöka fixa. Om jag orkar ;) sålänge för ni en fin bild på mig och Billy aka Bubben/bubbis. 
Fullt ös medvetslös

Haft så intensiva dagar nu alltså. Vet inte riktigt när jag bloggade sist..

Sen han fick på sig skon igen så har vi tagit det lite lugnt veckan ut. I fredags red jag ut och i lördags vilade han. Lät lillasyster rida lite över upphöjda bommar på söndagen. Jag har inte vart hemma från fredagkvällen - söndag eftermiddag. Har varit på 2dagarstävling med kaninerna. Var länge sen jag var iväg med dom och för en gångs skull vart iallafall 2/3 taggade ;) 

Idag red jag dressyr i paddocken och hade matchande outfit. Turkost schabrak och lindor. Snygg bubbis! 

Iallafall så var han så jäkla fin. I traven satt typ allt. Skänkelvikningar och så vidare. Kunde bitvis lätta liiiite på innertygeln! 
Jobbade mycket under svåra varvet (vänster) och det blev även mycket bättre där med lite tid. 

Sen kom vi till galoppen. Där var han väl helt okej men han kändes lite stel i bakkärran. Han orkar inte riktigt sätta under säg än. Har dessutom inte dressyrat på typ en vecka. Men arbete på volten och varierade med att minska volten och att öka volten. Det var jobbigt tyckte han. Sen gjorde jag lite byten och dom blir bara bättre och bättre! Sen gjorde jag inte så mycket mer utan travade av honom och checkade skänkelvikningarna igen. Allt satt som en smäck i traven alltså👌
Skrittade sen av längs hela grusvägen. Han kändes lite konstig i bakbenen några gånger, att han "tappade" dom lite.. Hmm iallafall så tar vi hacket och rider lite lugnt imon! Hade helst velat rida ut 
Lägger upp lite bilder från tävlingarna med kaninerna. En bild på bubbis medTappsko och promenad

Släppte B i paddocken igår och han vart sååååå in i helvetes glad att få springa.. Så han drog av väster framsko.
Men Hovis kom idag på förmiddan och slog på skon igen, la även lite plast för att laga hoven eftersom han slet sönder lite av den när han trampade av den. 
Men efter Hovis så gick jag en runda med honom på kanske en halvtimme. 

Imorgon rider jag ut en lugn runda!