Ingen dator

Nähä, imorgon lämnar jag in min dator som jag nu haft i 3 år och den jag bloggat på hela tiden. Kommer inte ha någon egen dator förens jag börjar gymnasiet tror jag. Men kommer blogga på mobilen och syrrans dator lite. Så det blir nog bra endå. Kommer dock inte kunna lägga ut så mycket videos. Men ja, det gör ju inget för har ju inte lagt ut så mycket videos nu heller ;) 
 
Nej men ska verkligen försöka uppdatera så mycket jag orkar och kan. Men det kommer bli svårt..
Kommer vekligen sakna min dator hehe. Låter som att jag skriver om typ en häst me nä min dator HAHA. 
Aja, det blir säkert bra. Nu får vi taggad till sommaren. Ska försöka bli brun och snygg ;) 
 
 
 

Dagens dressyrträning

...gick väääldigt bra faktiskt. Är supernöjd över B för att vara vår första träning!
 
Red mest på en pytteliten fyrkant. I början gjorde jag mycket framdelsvändningar i hörnen. Vilket Billy svarade bra på. Iallafall i högervarvet, lite svårare i väntster. Gick sen ut på en volt runt den lilla fyrkanten typ och började trava. Gjorde mycket övergångar och oj vad fin han blev. Visst han orkar inte så mycket än men han jobbade på superbra. Skritten och traven vad bäst. Efter framdelsvändningarna var han ju mer lösgjord och det märktes och han blev mycket piggare och man slapp smacka hela tiden ;) Nej men är verkigen jättenöjd över honom. Imorgon lär han ha träningsvärk så tänkte rida barbacka lite lugnt. Kanske busa över lite bommar och göra lite galoppombyten, eller ja sparkbyten haha ;) Billys byten är inga dressyrbyten iallafall hehe.
 
 
 

Billy 30 Maj

Red inget idag utan släppte B i paddocken. Till en början la jag fram en vattenmatta som han skulle gå över. Ville se hur han reagerar på sånt men det var inget med det utan han gick på bra! Dock var det väl lite läskigt när det blåste men han var duktig! Sen gick jag över till 4 andra övningar. Stanna, komma, snurra och följa efter. Bara basic ledarövningar typ. Vilket han lyssnade superbra på och jag är väldigt nöjd över honom. Ska definitivt öva vidare på dethär! I slutet lät jag honom springa av sig. To bara ett kort dressyrspö och smackade lite så var set full fart! Jäklar vad han sprang och bockade/sparkade av glädje. Filmade även lite och det är påväg upp på youtube så får ni se imon! Imon är det dressyrträning för Marie, så taggad!!
bild från idag :) 
 

Mycket nu

Som rubriken lyder så har det varit ga ska mycket just denna veckan faktiskt. Stallet har tagit mycket tid och aldrig haft nån ork till att blogga. Men nu så.
 
Just nu sitter jag på bussen in till Kalmar och ska köpa lite nya sommarkläder och en bikini! Behövs verkligen. Efter det ska jag upp en snabbis till stallet och trimma lite dressyr meD Billy. Och sen om jag hinner ska jag spendera resten av kvällen med kompisar! 
Blev ingen långt inlägg men bättre än inget ;)