Presentation; Billy

Billy är min första egna ponny som kom till mig den 10:e maj 2015. Han är en maxad d-ponny född 2002 och kommer från England. Svettfux (fux på vintern typ) med bläs och en vit kota. När han var 6 år flyttade han till Sverige och i samband med det blev han också valack. Billy är en väldigt snäll och söt kille som älskar mat. Ibland gör han lite som han själv vill t.ex kommer i hagen när han vill eller kan få för sig att gå hem när man rider ut.
 
Han har inte blivit så mycket dressyrriden utan mest hoppad som han tycker är kul! Han kan flyga över 1m hemma men på tävling tycker han det inte är lika kul. Så planen är helt enkelt att trimma mer dressyr och hitta knappar och få honom att tycka hoppning är kul för att så småning om ge oss ut på någon liten tävling både i dressyr och hoppning! Än har vi inte lärt känna varandra så bra men jag ser fram emot denna resa med min alldeles egna ponny!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Lisah

Fy fan vad ful!!! :O ;'(</3

Svar: du är ful.
idaawidell.blogg.se

#2 - Cilla

Så kul med egen häst! Men varför gick du ner på ponny igen? Red du inte storhäst förut? :) Jättefin ponny dock!

Svar: tack :D Ja jättekul! gick ner till dponny för att min lillasyster ska kunna rida honom. Hon hade ientligen passat på en cponny men eftersom att jag måste kunna rida honom så köpte vi en maxad dponny :)
idaawidell.blogg.se