Billy Torslunda gård 21/11 2015

Skrittade ju bort mot Torslunda gård och hoppade underst ridhus idag. Gick verkligen över förväntan! 

Till att börja med så efteranmälde sig lillasyster i 50 bara för att hon var sugen på att hoppa en runda. Och Billy som knappt ens var spänd hoppade glatt över hindrena och de blev felfria! 

Sen en liten kort paus för mig tills jag skulle starta 80 och 90. 

80: lugn och avslappnad ända tills jag fattade galopp och skulle vända upp mot första hindret. Men jag var lugn (för en gångs skull) och klappade bara lite på honom och pratade med honom så lugnade han snabbt ner sig igen. Taggade och sög tag i hindrena! Slutade felfritt! Supernöjd verkligen. Jag red som jag skulle genom hela banan och han gick som en klocka!!

90: var väldigt dåligt underlag i paddocken. Fruset och blandat med tjock lera.. Så travade och galopperade där bara några varv innan jag fick hoppa fram på 2 av banans hinder inne i ridhuset istället! Hoppade sen banan och blev felfri där med. Han lyssnade super och jag red som jag skulle och vi hittade ett flyt och kom bra på nästan alla hinder! Bäst är han❤️
Var även första gången jag red honom i ridhus och upplevde honom som mycket lugnare faktiskt. Kanske för att jag var lugn och inte alls nervös inne på banan 😉
Ska försöka fixa film från båda klasserna. Sålänge får ni bilder från dagen! Helg

Äntligen helg! 

Är fortfarande i skola och väntar på att kl ska bli 2 så jag kan få sjuss hem. Eller ja, ska ta en sväng in förbi på hööks och köpa benskydd. De jag har nu är så söndriga och slitna det bara går heh. 

Sen är det bara iväg till stallet som gäller. Rida ponnyn, fixa allt tills imorgon för då bär det av mot Torslunda gård! 

Startar som nummer 3 i 80 och 1 i 90. Börjar väl bli lite nervös men vi gör så gott vi kan ;)


Lär bli denna outfiten imon! 


Gårdagens och dagens ridpass

Red lite kravlöst på Billy igår kväll. Han masserades ju i tisdags och det märktes faktiskt en stor skillnad. Han var mer avslappnad från början. Frustade och var nöjd och inte alls så spänd som han brukar va. Så tror massagen gjorde super för honom. Men mer om massagen i ett annat inlägg!
 
Lät honom bara jogga i alla gångarter. Mest skritt och lite trav men även nått varv galopp på långa tyglar. Så han fick röra på sig lite iallafall. 
 
Sen nu imorse red jag Prisma på skolan. Blev lite dressyr. Var bara jag som red så Pia kunde ha all fukos på mig ;) Hon var väldigt stum och stretig framförallt i början men släppte mot slutet och blev jättefin.Riktigt nöjd faktiskt!
saknar sommaren och hoppträningen...