Stan

Var inne i stan och köpte lite grejer efter stallet idag. Blev 2 tröjor och ett par stallskor.
Dåliga bilder men något iallafall. Sömarna på skorna är inte ljusa, somsagt, dålig kvalitet på bilderna men orkade inte dra fram kameran för 3 bilder ;) 


Älskar sista tröjan 😉😝😅

Lång uteritt och dagens hoppning

Red ut med 2 andra från stallet igår. Blev en lång runda! Först mot lenstad, vidare mot Torslunda, sen ett stopp hemma å fika, när man endå inte var långt borta hemifrån ;) 
Sen vidare mot Runsbäck och Ted igenom där och sen tog det inte så länge innan vi var hemma. Men kul var det och skulle vilja göra om det. Billy var taggad och bestämde sig för att studsa hela vägen 😂 hade kontroll hela tiden och han skötte sig bra, guldstjärna! 

Idag la vi upp några hinder i paddocken och hoppade lite, slutade på en bana på 90/100. Duktigt och taggad ponny satt jag på idag, Imorgon blir det nog lite lugnare ridning. Får se lite vad det blir!

Bild från stoppet hemma 😜

Måndagsmys

Åkte upp på eftermiddagen och tänkte bara va i stallet en snabbis och mocka osv. Han fick alltså vila idag. Men tog in honom och slutade med att jag stod och borstade och höll på med honom i minst en timme. Borste länge och gud vad han gäspade. Han somnade verkligen. Så söt. Tur grimskaften höll upp hans huvud annars hade han lagt sig ner ;) 

Oljade hovarna och aläbge in täcket i tvättmaskinen och så fick han på sig sitt nya täcke med den matchande grimman till❤️

Dagar som sånnahär är verkligen guld värda. Han var jättemysig verkligen och hade kunnat stå i gången och mysa med honom i timmar alltså. Är så lycklig för att han finns, min egna ponnybus. Älskade häst❤️

Utvärdering High jump

Jag beställde mitt high jump för några veckor sen. I storlek cob som var alldeles för litet. Fick skicka tillbaka de och byta mot ett likadant i full. 

Eftersom det blev lite knas från början så tog de såklart lite tid men det va ruelt klart värt det! Red med det först igår och kände direkt hur positiv och framåt han blev. Med det andra tränset från hööks har han slängt lite med huvudet upp och ner ibland men var helt stadig nu och blev lättare att få honom i stadig form. Super supernöjd är jag och det var helt klart värt väntan. Verkade som att B var mycket nöjd med, frustade och höll på mycket! 

En vecka gammal bild ungefär. Har dåligt med bilder nu men på fredag blir det photoshoot!