Stan

Var inne i stan och köpte lite grejer efter stallet idag. Blev 2 tröjor och ett par stallskor.
Dåliga bilder men något iallafall. Sömarna på skorna är inte ljusa, somsagt, dålig kvalitet på bilderna men orkade inte dra fram kameran för 3 bilder ;) 


Älskar sista tröjan 😉😝😅

Lång uteritt och dagens hoppning

Red ut med 2 andra från stallet igår. Blev en lång runda! Först mot lenstad, vidare mot Torslunda, sen ett stopp hemma å fika, när man endå inte var långt borta hemifrån ;) 
Sen vidare mot Runsbäck och Ted igenom där och sen tog det inte så länge innan vi var hemma. Men kul var det och skulle vilja göra om det. Billy var taggad och bestämde sig för att studsa hela vägen 😂 hade kontroll hela tiden och han skötte sig bra, guldstjärna! 

Idag la vi upp några hinder i paddocken och hoppade lite, slutade på en bana på 90/100. Duktigt och taggad ponny satt jag på idag, Imorgon blir det nog lite lugnare ridning. Får se lite vad det blir!

Bild från stoppet hemma 😜

Måndagsmys

Åkte upp på eftermiddagen och tänkte bara va i stallet en snabbis och mocka osv. Han fick alltså vila idag. Men tog in honom och slutade med att jag stod och borstade och höll på med honom i minst en timme. Borste länge och gud vad han gäspade. Han somnade verkligen. Så söt. Tur grimskaften höll upp hans huvud annars hade han lagt sig ner ;) 

Oljade hovarna och aläbge in täcket i tvättmaskinen och så fick han på sig sitt nya täcke med den matchande grimman till❤️

Dagar som sånnahär är verkligen guld värda. Han var jättemysig verkligen och hade kunnat stå i gången och mysa med honom i timmar alltså. Är så lycklig för att han finns, min egna ponnybus. Älskade häst❤️