Måndag morgon

Då var det skola igen. Är redan skoltrött typ haha. Tur dagen börjar med stall. Ska mocka boxar och ta ut skolhästarna. Lite småmysigt endå!
 
Lär väl bli en hel del plugg idag med. Har lite kvar.. 
 
Mamma tar B idag. Har för mycket i skolan så kommer tyvärr inte hinna. Men han har gått rätt hårda pass i veckan så hon ska bara skritta och trava honom lite. Blir nog super!
 
 

Dagens markarbete

Tänkte rida över lite bommar osv och stod lite sockerbitar och en bom i paddocken så pasade ändå på. Började rida utan sporrar men han lyssnade inte alls på min skänkel så mamma var snäll och hämtade sporrarna.
Behövde inte trycka hårt sen eller så utan bara hålla om lite med skänkeln så gick han fint där jag ville. 
 
När han väl var bra framme för skänkeln så övade jag på att samla honom. Snacka om att han blev svettig efter bara några minuter. Varierade mellan att länga sprången mellan sockerbitarna och att samla upp honom mellan dom. Tillsist behövde jag bara räta lite på mig i sadeln så gick han superfint där jag ville ha honom. Märkte inte sådär jättemycket i vänstervarvet som igår men lite stum var han. Men kan inte göra nåt förens vetrinären kommer ut och kollar tänderna. Tur att hon gör det om bara nån vecka! 
 
Så passet slutade väldigt bra, suuuupersvettig häst och svettig ryttare. Skrittade bort på den långa asfaltsvägen bot lenstad sen en bit så han hann torka lite inna vi var tillbaka i stallet igen. Sen fick han svettäcke på sig medans vi mockade boxen!
 
Bilden i repeat, han är guld *smiley med hjärtögon*