Gårdagens 2

Fick sluta tidigt igår. Direkt efter natinella prov blev jag ledig och åkte hem. Stannade till på hööks med mamma och köpte flughuvor till grabbarna grus. 
Åkte hem och åt, tvättade tävlingsridbyxorna och sen bar de av till stallet. Trimmade lite dressyr med B. förutom ett litet bråk i början å var han superfin  och blev ännu finare mot slutet. Gjorde fina skänkelvikningar och övergångarna från galopp till trav var snäppet bättre igår. Red även igenom dressyrprogrammet och det sitter som sten nu. Glömmer jag bort det på söndag då vet jag inte vad jag gör...haha. 
 
Iallafall, båda hästarna gick varsitt dressyrpass igår. Som jag sa gick billy superbra. Laxen jobbade jag mycket med både skritt och trav men även lite galopp. Han kan fortfarande knappt galoppera i svängar och volter är inte ens på tal om - än. 
I vänstervarvet gick det helt okej. Hade bara kravet att han skulle galoppera runt fyrkantspåret något varv utan att sakta av. Vilket gick helt okej - 2  hela varv fick vi till utan avbrott. det ni ;) Högervarvet var dock inget vidare.. Han har mycket mycket svårare att fatta galopp i höger.. Tog till hoppspöt och peta lite på bogen och då fattade han väl lite bättre. men höll fortfarande bara galoppen på ena långsidan.. jaja, jag antar att det är sånt vi behöver jobba med. Han var iallafall rejält svettig vid sadelgjorden, så ska smöja och fixa den idag när jag endå ska fixa Billys utrustning tills imon!