Cocopanda.se

Har börjat kika in lite smink och ansiktsvårdsprodukter nu igen. Är sugen på lite nytt smink nu till hösten. En ögonpalett och ögonborstar, en bronzer och ett rouge från bahama mama hade inte varit fel heller. En concealer behövs med.. 
 
Men får vänta tills nästa månad (!!!!!) är slut eftersom jag inte får några pengar förens då och jag inte har kunnat jobba... Livet som fattig är inte kul..
 
Nästa gång jag har lite pengra igen ska jag iallafall inhandla mig själv en ny likadan ansiktsrengöring/sminkbortagning från REN. Så JÄKLA bra. En creme som man smörjer in efter ansiktsrengöringen hade inte heller suttit helt fel. Såfall också från REN.
 
Så på listan står: 
The balm bahama mama - bronzer 
The balm hot mama - rouge 
The balm nude tude eyeshadow palette
Concealer köper jag nog på hm fakttiskt. Fick tips från en kompis att deras faktiskt var bra. 
Ansiktsvårdprodukter från REN 
Någon ögonbrynspenna eller liknande sak inskaffas så småningsom.Även en ögonbrynsgel!
 
 
Detta blev mer än vad jag trodde. Hehe, lär få köpa lite i taget. Vill ju kunna göra lite annat för pengarna med..
 
sista passet på 2, 5 månad tror jag. Dagen inna ölandshoppet var det iallafall.. så trimmade igenom honom en helt del kommer jag ihåg. 

V 35

Måndag: skola, halvt okej markarbetspass med laxen. 
Tisdag: skola, skolfotografering, kanske något pass på någon häst. Såfall dressyr/lydnad. 
Onsdag: sovmorgon, börjar skolan 12:40 så skönt! Lite teoriplugg till körkortet om jag orkar. Minst en häst ska försöka hinnas med med!
Torsdag: Lång skoldag. från 8 - 16. Ev vila för båda hästarna beroende på hur dagen ser ut. 
Fredag: Ingen aning faktiskt men slutar 12 och hade velat rida hästarna lite snabbt för att senare åka iväg på kvällen och spendera den med roliga kompisar eller pojkvän. Hade varit roligt! Sen får vi se om det blir så eller ej. 
Lördag: Inget planerat. 
Söndag: Inget planerat. 
det är detta jag vill tillbaka till... NUUUU!
 

Nu börjar allvaret - så även för hästarna

Idag är det första dagen i skolan som 2a. Känns inte så mycket. Kul att träffa alla igen men inte speciellt taggad på plugg osv. För hästarnas del är det hårdtrimm. Billy ska börja gå lite mer dressyr nu när han känns fräsh och så. Laxen har blivit så otroligt stark och bara springer iväg. Ingen aning vad som flugit i honom. Man får verkligen hålla i hatten, tillochmed i traven. Är nästan såpass att jag behöver ett starkare bett så jag kan vara lite mjukare i handen..Ska nog ta ett snack med min dressyrtränare om honom. 
 
Jaja. i vilket fall ser min vecka ut som såhär, kan bli lite ändringar såklart..:
 
Måndag: Skola, Rida minst en häst - dressyr 
Tisdag: Skola, Rida minst en häst - dressyr/markarbete
Onsdag: Endast en lektion i skolan - Hinner antagligen med båda hästarna + kaninerna 
Torsdag: skola, kan hända att hästarna får varsinn uteritt, Annars vila 
Fredag: Skola till kl 4..vila för hästarna om de inte vilade dagen innan. Billy får nog sig ett gymnastikpass annars
Lördag: inget spikat 
Söndag: Inget spikat
 
Ska träffa pojkvännen lite med i veckan. Minst en gång, gjärna två ;)
 

Bad Update

Förlåt för inga blogginlägg på senaste. Haft lite annat att göra. Tillexemepl har jag lagt all min tid i stallet. För nu - får jag ÄNTLIGEN rida!!
 
Idag är det exakt en vecka sen jag fick börja rida. Superkul. Byggde paddock med ritkigt staket med hemma i stallet häromdagen så tänkte låta Laxen vila lite idag opch rida lite bommar med Billy. Blir nog bra. Gymnastisera honom (och mig ;)) lite. 
 
Så ni vet hur läget ligger till lite. Börjar bli knapp med tid med. Skolan börjar snart med och hästarna trimmas några gånger i veckan. Allt rullar snabbt!
 
 

Bikbok, Gina tricot, H&M och Lindex

 
Så det blev två gråa tröjor från Gina Tricot. En kabelstickad (typ?) vanlig tröja, superfin, samt en jättemysig tjocktröja med luva!
 
Sen bar det in på Bikbok. En svart långärmad med polo och "hål" vid bröstet. Hahah svårt att förklara med snyg så en sån fick följa med hem. En vanlig långärmad vinröd (skitsnygg!!) tröja med samt ett par svarta byxor. Välbehövligt alltihop!
 
En sväng in på H&M blev det med. Med mig hem därifrån köpte jag en ljusrosa och roseguldig (ich?) tjocktröja. Superfin. En billig randig fin långärmad tröja blev det med. 
 
Avslutade med att gå in på Lindex och köpa lite underkläder. Var 3 trosor för 2 så slog till där med ;) Även det välbehövligt!
 
Juste, råkade gå in på fel  butik med mamma sen med hahah, men det gjorde inget för köpte med mig schampoo, balsam och kroppstvål. Riktigt välbehövligt. 
 
Nöjd är jag med. Var endast riktiga välbehövliga saker jag köpte med. Så nu har jag så jag klarar mig. Lite nytt till skolan med. Tumme upp för det. 
 
lite av allt jag köpte. Orkar inte plocka fram allt just nu hehe för har precis lagt in allt i gaderoben.. hoppas de duger ;)