De senaste veckorna

Hela veckan har varit rätt så stressat. Har knappt hunnit göra mina skoluppgifter till 100% så ni kanske förstår att bloggen inte kommit i första hand. 
 
Förra veckan hände rätt så mycket. Hela helgen va bokad i ridhuset med pollarna. Och inte nog med det så låg bae på operationsbordet ett bra tag faktiskt. Klart man varit orolig men hur som helst har allt gått bra och veckorna har gått i ett. 
 
Fram tills i onsdags kändes allt bra. Skulle skritta ut Laxen på kvällen i mörkret. Kände att han inte gick som han skulle/inte helt normalt och trodde han var halt men kände endast av de ibland vilket gjorde att jag trodde det var underlaget. De var endå lite is och hårt osv ute på gatorna men icke. I torsdags var jag ute med honom och Billy igen för varsin promenad. Av någon konstig anledning ville jag springa med Laxen en bit för att se hur han rörde sig. Kunde inte se helt eftersom jag sprang i mitten med en häst på var sida. Men tyckte ändå det var något som var fel. När jag kom tillbaka till stallet bad jag mamma springa med honom och då kunde man klart och tydliggt se att han är halt på höger framben. 
 
Känslan var mest "jahapp vad ska vi göra nu" blandat med "fan". Just där och då gjorde vi inte så mycket. Tog febern och han låg lite i undertemp men inget mer. Fodrade och åkte hem. 
 
Igår lördag fixade vi en egen hage till herrn. En liten del av lösdriften (ungefär lika stor som en box) elades av till honom samt en liten rund del ute som hage så att han inte kunde springa alls. Fixade även till hålorna i leran vid lösdriften så han inte skulle kunna vricka sig om det nu var det han gjort. 
 
Idag sprang vi med honom igen och det var inte lika illa men fortfarande halt på höger framben. Svullen och varm. Kan än sålänge inte göra något mer än att vänta. Imorgon är det måndag och lättare att få tag på vetrinär då/denna veckan. 
 
Men det är så det ligger till just nu. Billy är i vilket fall frisk och kry (peppa peppa) och han går riktigt bra nu. Han känns pigg och fräsch. Red ut igår och lösgjorde lite i skogen samt rejsade lite. det uppskattades väl kan jag säga!