Fredag

Hej igen! 
 
Idag fick Billy gå ett pass i paddocken. TRimmade lite dressyr barbacka faktiskt. Riktigt duktig och fin på slutet. Fokuserade mycket på bakbenen och i slutet trampade han på bra med bakbenen. Blev en tur runt gården efter passet vilket B uppskattade mycket. Öronen spikade rakt framåt!
 
Annars har det väl inte hänt så mycket mer här alls faktiskt. Snart är skolan igång igen och bloggen lär inte (tyvärr) bli uppdaterad mer för det...men jaja, vi hörs senare!
 

Senaste dagarna

Haft 3 supermysiga dagar med honom. Varit i stallet och myst med världens bästa häst. Det är ungefär vad som hänt se senaste dagarna. Ientligen inget speciellt men otroligt mysigt endå. 
 
De senaste dagarna kommer det inte bli så mycket av heller tror jag. Eller jo, på lördag åker jag iväg till en kompis och träffar henne och en till som jag inte träffat på lääääänge. Ska bli så mysigt!
 
Har inga ideer till bloggen alls. Loggar in och skriver några rader när jag känner för det och har tid. Skaffade trots allt inte blogg för att bli stor/känd direkt. 
 
Har tyävrr inga nya bilder jag kan lägga upp heller. Men hare gått så får vi se när nästa inlägg kommer, heh.. 
 

Helgen

Ber om ursäkt för att bloggen varit lite hackig osv. Varit helt tomt här vissa dagar. Kan inte heller säga att det är på bättringsvägen då jag känner att jag inte haft något vettigt att skriva om endå. Dagarna har i princip gått på repeat. 

I vilket fall så har dagen gått väldigt snabbt. Började dagen med att följa med lillasyster när hon skulle rida en ponny i ett annat stall. Slutade med att jag hoppade upp och satte ponnyn lite på plats så att det skulle gå bättre för henne sen igen. Och ja, det gick ju bättre sen så! 

Åkte hem och åt och åkte sen direkt efter till Billy. Tog en uteritt runt alvaret som han uppskattade väldigt. Avslutade med lite galopp och trav i paddocken med och han var så fin. Samlade galoppen som en kung! 

Träffade även på några (läs många) islandshästar ute på alvaret. Snacka om att B blev glad. Han ville leka 😉😂

Dom små isisarna syns knappt men vissa kom nästan ända fram och hälsade 😁

Nähä, nu ska jag kolla upp licenserna för mig och Billy så vi är redo för sommarens äventyr! Sen får vi väl hoppas att bloggen inte står helt tom. Ska försöka få till några tidsinställda.