Lördag den tretionde januari

Var nästan uppe med tuppen idag. Klockan stod på 7 men kom inte upp förens halv 8 hah. Åt frukost och vid 8 bar det av till stallet. Mockade och gjorde höpåsar såklart. Allt dedär dagliga arbetet. Velade lite mellan tömkörning och uteritt men då vädret var kasst kunde vi lika gärna vara i paddocken och tömköra. Så det blev ett pass med tömmarna i paddocken. Gjorde lösgörnade övningar, Mycket varvbytem och slalom passade jag på att göra. Joggade honom mest runt fyrkantspåret idag. Frustade och var allmänt nöjd. Avlutade med att gå ut på grusvägen och skritta honom lite där med tömmarna. Gick strålande och jag är supernöjd!
 
 

Ännu en dag avklarad

Då var det numera helg och fredag igen!
Dagen har bestått utan försovning,skola och stall. Nu har jag duschat och ligger i sängen och käkar choklad hah. 

När jag kom till stallet hade mamma redan varit och mockat och allt dedär så var bara att ta in honom direkt. Riktig fredagslyx 😉
Blev iallafall ett pass i paddocken. Stod en sockerbit på medellinjen som vi rullade över några gånger. Helt okej gick det. Testade även lite galopp och böja han lite där vilket gick väldigt bra, i slutet iallafall. Mycket mjukare på bara några minuter! 
Strävade efter en lång och låg form genom hela passet då han har lätt för att krypa ihop men idag fpr han helt klart godkänt då han var superfin och fräsch! 

Bild från tidigare idag precis innan stallet. Nya spooksvästen med 😉👌

Bad update

Förlåt för en superdålig updatering. Har inte så mycket att skylla på om jag ska vara ärlig. De senaste dagarna har gått i ett. Gjort ett omprov som jag är nöjd över. Väldigt skönt för nu kan jag fokusera mer på BIlly då vi inte har några uppgifter/läxor alls just nu. 
 
I onsdags var mamma inne på hööks och köpte lite diverse saker. Bland annat en spooksväst (!!) till mig. Ska dock betala tillbaka till henne men jaja ;). Även en tömkörningsgjord och ett par tömmar fick följa med hem. 
 
Tömmarna och gjorden blev invigda igårkväll. Tömkörde i paddocken några minuter. Var riktigt kallt om känderna men han fick jogga lite både på volt och runt fyrkanten i ca 20 minuter. Får väl se hur det blir idag. Antligen uteritt eller tömmarna igen, beror lite på.