27 Juli

Igår så fick Laxen en promenad på ungefär 50 minuter. Gick runt hela kräftdammen som är typ 5 km. En nöjd, glad och gosig Lax kom hem till stallet efter promenaden sen. Gospelle<3
 
Igår var även mamma och hennes sambo och hämtade stolpar till paddocken och även bommar som jag har fått i uppdrag att måla nu. Sen ska det bara fixas lite stöd så kan vi hoppa lite i nya paddocken!
 
Idag ska jag nog förhoppningsvis också möta pojkvännen på stan och göra något kul med. Hur det blir med hästarna får vi se men hade behövt gå en promenad och tvätta inna dagen är slut. 
 
 

Ingen skulle väl säga nej?

En annat djur än häst jag tror jag hade velat lägga pengar på någon gång i framtiden är en hund. Liksom, vem skulle inte säga nej till en söt liten amstaff valp?
 
 
googlebild men k hahah. Bara så alla fattar vad jag pratar om ;)

 
Hade det inte varit gulligt med en sån springades i stallet? Är dock inte riktigt säker på hur en vuxen amstaff ser ut men det en helt annan sak ;) ni måste hålla med om att dom är söta?
 
 

Billy 26 Juli

Tömkörde Billy igår sent på kvällen. Hade inte så mycket krav då han förra gången jag tömkörde var han stel och okoncentrerad. Var lite tendenser till det i början utav passet igår men släppte när vi travat en stund. 
 
I skritten var han emellanåt lite seg och långsam. Men hyfsat mjuk och följsam. I traven var han först spänd och ville ha fokus på det runt omkring.Efter ett tag blev han mer koncentrerad på mig och långde ut halsen superfin och travade på helt okej i en lång och låg form. Kunde korta och länga traven utan att huvudet åkte upp. Så fin och stadig i formen!
 
Galoppen var lite jobbig. Långsam och galoppfattningarna var inte dom bästa. Men nöjde mig när han slappnade av lite i nacken, sänkte nacken och långde halsen några steg. Ett plus var att övergångarna från galopp till trav var mycket bättre nu än de varit innan. Plus i kanten på de!
 
Vill tillbaka

Träns och sjukhus

Inte velat lägga tid på bloggen när pojkvännen varit här. Känts respektlöst. 
 
Iallafall så i förmiddags, så lämnade vi av älsklingen på stationen eftersom han skulle hem och jag till sjukhuset för nya prover igen. Inte fått några svar på om proverna var bra men följer jag min magkänsla så kommer jag inte få rida riktigt än.. 
 
Börjar bli riktigt trött på dethär nu. Att stå på marken är inte min grej, vill upp på hästryggen. Är typ helt förkrossad när hela sommaren gått åt att vara sjuk. Jag som var så taggad och hade massa planer för denna sommaren. För det första hade jag kunnat köpa en ny sadel till Laxen för min lön?!
 
Iallafall så fick mamma, jag och lillasyster en sväng på stan efter besöket på sjukhuset. Blev en tröja och vita strumpor (väldigt välbehövligt) på hm, en på cubus och några bomullspads på kicks. Inget jätteintressant ientligen men behövligt. 
 
Får se om jag lägger upp bilder på tröjorna. Om jag känner för det så kanske. 
Bästa vän