Fisk på promenad

Idag fick Laxen en promenad. Mös lite innan, lindade frambenen och oljade in hovarna med rapsolja (!!!). Så sen var han så fin så. 

Laxen tyckte väl mest de var en rolig och mysig tur ute vid brukshundsklubben och det tyckte visserligen den gående brevid med, men efter den korta men rätt branta backen hem så blev de lite jobbigt. Men vi får hoppas att jag återhämtar mig snabbt och utan massa träningsverk..;) 

Har insett hur otränad jag är och det är nästan pinsamt så nu när jag inte får rida så kanske vi kan komma igång med  lite kondition och styrka..!


Bästa helgen på länge

Helgen började ju såklart med midsommar, vilket var trevligt. En riktigt bra dag.
 
Sen kom lördagen. Rätt seg dag tills jag gick iväg till bussen för att möta upp pojkvännen. Riktigt efterlängtat var det. 
 
Sist men inte minst, söndag. Vaknade upp med världens finaste brevid mig idag. Supermysigt! Sen hade vi bara en allmänt mysig dag ända tills det var dags för honom att åka hem för jobb igen.. var jobbigare att säga hejdå denhär gången än vad det brukar vara. Så det var lite tungt att gå ifrån sen...
 
Har alltså inte så mycket mer än så att komma med. Orkar heller inte skriva så mycket idag och har heller inte mycket att skriva om. Är bara så trött nu och som grädden på moset har jag ont i magen..
 
 

Lördag

Precis, som rubriken lyder är det lördag idag och här hemma händer det inte så mycket alls faktiskt (är ni förvånade haha). Har städat rummet för idag kommer (äntligen) pojkvännen hit till mig igen. Var riktigt länge sedan vi sågs faktiskt. Hela 3,5 vecka sedan sist. 
 
Iallafall så har dagen bestått av mat och chill. Ska snart äta lite till och hoppa in i duschen en snabbis innan jag pallrar mig till bussen och möter upp bae. Mycket mer än så händer inte idag. Hade velat åka till hästarna men eftersom bae kommer så kommer jag inte orka göra båda sakerna utan att sova i 2 timmar mitt på dagen haha. 
 
LIte flummigt och så vidare men har inte så mycket att skriva ientligen. Letar vidare på min bettjakt och har nog hittat några små halvt intressanta. Kommer ju dock inte prova något nytt bett förens jag kommer upp på hästryggen igen och det lär ju ta en tag till...
 
Juste, btw så är det skitvarmt idag. Hästarna får vila pga värmen och man känner verkligen att det är sommar nu. Men man ska väl inte klaga, eller? ;)