Första hoppträningen

För året ja! Idag är det hoppträning på min skola. Har sett fram emot att träna med Billy där jättelänge men aldrig blivit av pga annat som kommit i vägen. Det blir andra gången Billy ser skolans rihus och deras läskiga speglar ;) 
 
Ska nog gå bra. Hoppas få lite tips inför Ölandshoppet som är nästa helg!
 
Men innan dess står Laxen på to do listan. Han får ett joggingpass/dressyrpass i paddocken idag tror jag. Han som mest bara fått gå uteritter senaste tiden. 
 
Om denna dagen går enligt planerna så kommer de bli en bra dag. Bortsett från att halva dagen redan gått och jag har bara hunnit städa mitt rum en snabbis ;) Men går hästarna bra idag kommer jag jag sväva på rosa fluffiga moln ;)
 
Tb från våran första hoppträning! Hänt mycket sedan dess..
 
 

Favoriter på nelly.com

Denna svarta top, även den mintfärgade faller mig såå i smaken!
snygg vardagstop som skulle passa perfa till ett par shorts i sommar!
vet inte om jag är så försälskad i fransgrejen längst ner men hade helt klart velat ha den till ett par vita jeans. 
ett par levi's 501 shorts är självklart, eller hur?
sist men abslout inte minst, detta snygga set! Ska köpas in!
Det bästa med detta set är att man inte alltid behöver ha kjolen, man kan ju byta ut den mot ett par vita jeans!
 

Sommaren 2016

Känner på mig att denna sommar kommer bli helt fantastik. För det första är det snart Ölandshoppet, som är så efterlängtad! Där är kraven såklart att bara komma igenom och ha kul!
 
Sen hoppas jag att vi får all in på dethär med dressyrtävlingar, det verkar vara våran grej! Så fler tävlingar inom det hade varit kul!
 
Sen är det inte bara häst hela sommaren. jobb och pojkvän med såklart. Jobb så jag kan lägga pengar på resa till pojkvän, tävlingsavgift och kläder. Kan denhär sommaren bli bättre? Verkligen inte
 
 

VANS

Vet inte vad det är men gått och halvt kärat ner mig i vans - skor. Varför just nu vet jag inte. Har inte riktigt fastnat för dom förens nu. Hur snygga är dom inte? Skulle kunna ha dom till klänning, en vanlig dag i skolan eller vad som. Riktig big like!
 
Nu när gymnasietiden del 1 snart är slut och jag börjar jobba så står dessa helt klart på listan.