Vad köpte jag?

Tänkte visa er lite utrustning jag köpte på mässan i helgen. Inte så mycket grejer men dyra och jag är riktigt nöjd. 
 
Det första är 2 dressyrschabrak på Equestrian Stockholm. Ett vitt och ett beige/brun/brons. Båda i samma modell. Det svarta "banden" på dem är lack på den breda och syntet"skin"? på den smala.Säger bara en sak, titta och njut haha. 
 
Sen ser ni även svarta (ienligen 4pack) lindor men de var jag snål och köpte hemma i kalmar på Hööks idag ;)
 
Sen blev de även lite nya vita gummisnoddar så att Billy är redo för nya knoppar nästa år ;). Även ett par handskar fick följa med hem, välbehövligt!
 
 
Sist men inte minst, det viktigaste ;) Ps of Sweden hästgodis!
 

Helgen i bilder

 
Har massor med bilder kvar och här är bara ett fåtal. Men riktigt duktiga ryttare och framförallt hästar. Dessa bilder är ifrån olika dagar och klasser och det kommer mer så småningom. På bilderna ser vi bland annat Malin, Peder, Jens, Bertram, Tinne och Patrik!
 

Artonde November tjugohundrasexton

Ber om ursäkt för att det inte blivit något blogginlägg på länge.. men har haft fullt upp dagarna och om kvällarna är jag så trött att jag knappt orka logga in här och skriva några rader. Har inte haft så mycket att skriva heller. Praktiken går bra även om det finns otrevliga människor..
 
Idag är jag ledig och imorgon är sista dagen på praktiken. Skulle eventuellt få rida lite men det får vi se hur det blir med det. Idag blir det ett pass minst iaf. Billy ska gå och Laxen skulle behvöa travas på töm lite tror jag.. 
 
Sov även hemma igår till idag men åker tillbaka till skolan ikväll. Tror jag ska börja packa lite och så för hemfärd imorgon igen! 
 
Annars är det bra med mig, även om jag inte kikat in här på länge... Vädret är grått och tråkigt idag så är inte så jättepepp på att rida i detta väder men vill man sitta på hästryggen så..! Ridhus hade ju varit en dröm ;) 
 
Hoppas ni har det bra iallfall! 
Fina fina killen <3 
 
 
 
 

7 November 2016

Dagen började med snö på marken och morgonfodring av hästarna. Efter de åkte jag hem och åt frukost och har efter det fixat lite hemma. Är på praktik denna veckan och nästa men idag är det måndag och jag är ledig! 
 
Ska sova på skolan de senaste 2 veckorna nu när jag har praktiken så ska väl snart bort å rida lite ponny innan jag måste hem och duscha och packa klart innan jag beger mig till skolan. Tror de blir en mysig barbackatur på Billy i den lilla snön som kommit. Om jag hinner kanske Laxen får sig en tur barbacka han med! Kommer sakna mina busfrön <3 
 
 
 

November 2016

Jaha, som rubriken lyder har vi rullat in i November och året är snart slut. Sjukt hur fort året har gått, övemr om jag varit sjuk mesta dels.

Om vi ska ta dagarna lite snabbt då. Billy har nästan kommit igång helt nu. Han rids mest dressyr och markarbete nu men om några veckor är vi nog igång och hoppar lite.
Billy är även klippt nu. Inte alls mycket så blir nog en omgång till med klippmaskinen lite senare.

I vilket fall går båda hästarna just nu. Mestadels B men Laxen får några turer tömkörning ibland. Igår till exempel gick Billy ett markpass med galoppbommar. Han gjorde det mesta väldigt bra och över förväntan faktiskt. Kunde rida på mellan 6,5 och 4 språng mellan bommarna och det är bra för att vara Billy som inte varit igång i mer än 1 månad typ. Han har dessutor rätt svårt att korta och länga sig hur mycket som helst. Men som sagt, väldigt bra och över förväntan!

Idag blir det ett skrittpass för B. Laxen får vila även idag.