New shoes

 
 
som ni kanskew märker testade jag massor med olika inställningar på kameran eftersom färgen på bilderna inte gör sig rättvis  med hur de ser ut irl.. Klacken på de svarta skorna är ientligen lite mörkare beige men de va svårt att få till så att färgen blev rättvis där.. 
 
I vilket fall är jag väldigt nöjd med båda skorna. Nu kommer jag inte frysa i vinter!

Strömsholm med skolan 17-18 Oktober

Har inte skrivit något om detta alls men igår tog 1orna och min klass (2orna) minibuss upp till Strömsholm för studiebesök osv. Åkte runt kl 10 och var nog framme på boendet runt 3/4. Efter att vi hade checkat in på boendet så hade vi tid för guidning på Evidensia Strömsholm. Var ganska intressant faktiskt. Fick se allt från vart deras hovslagare håller till att se deras nyaste "makapär" för 5 miljoner (!!!) kr. Såg ungefär ut som en magnetrönkten fast för hästar typ. Ingen anining men det var iallafall deras nyaste investering ;)
 
På håll fick vi se deras operationsal samt en film på hur de söver hästarna och hur de får dom till operationssalen. Sen fick vi se hur det såg ut där de sjuka hästarna "bodde". Fick bland annat se en häst som stog i hängmatta. 
 
Det tog ungefär 1 och en halv timme inne på kliniken i Strömsholm och det var som sagt jätteintressant och se hur det såg ut och hur de jobbar. 
 
På kvällen sen gjorde vi inte så mycket. Kollade runt lite på Strömsholm bland stallarna och ridhusen men åkte hem rätt snabbt. 
 
Idag, på tisdagen fick vi se en uttagningen till hippolog i ett utav ridhusen där de ställt upp lite hinder osv. Fick lite inspiration där. Var tänkt att se Jens Fredricsson en stund på morgonen men tyvärr hann vi inte med det...
 
Fick en rundvandring i princip runt hela strömsholm. Totalt 7 ridhus och massor av stallar och maneger/ridbanor. Fick även se Active stable som jag sett att Hippsson skrivit om för ett tag sedan. Ni har säkert hört talas om det med! 
 
Det var iallafll grymt kul och inspirierande att åka dit och jag skulle gärna göra om det igen!
 
Fick knappt något tillfälle att ta några bilder men varsin halvtaskig mobilbild på Active stable och ett utav ridhusen!
 
 

En favorit

Fleecetäcke Aldino JH Collection®
Är inte detta otroligt snyggt? Tänk det med ett par lindor i samma färg tillsammans med en riktigt snygg lädergrimma. Hade lätt haft det som transportoutfit till mina hästar!
 
Vad tycker ni?
 
 

9/10 2016

Ligger i sängen och hör regnet smattra hårt utanför. Har inte gjort något alls denna helgen. Inte ens bae har kunnat komma.. Har mestadels legat i sängen och kollat på youtube haha. Men vad annars ska man göra när man är sjuk?
 
Hade velat ta en mysig barbackatur i skogen med laxen senare idag. Men jag blir säkert ännu sjukare om jag ska ut i detta regnet och rusket. Men hästarna har vilat ända sen i måndags....Om jag orkar får det nog bli skogen med en häst iallafall. 
 
Vad gör ni idag?