Gårdagen och idag

Igår fick hästarna varsin skrittrunda ute i skogen i ca 1 timme. Mys var det och de verkade uppskatta det!
 
Sen idag var det dags för skola. Gick bara en kortis dag i skolan idag. Sen bar det av hemåt för plugg och lämnade in en uppgift som jag skulle gjort när jag va sjuk. Vilket fall så är det lugnt nu. Ingen stress inför provet imon utan kan bara ligga i sängen med tända ljus och chilla. Och inte minst, längta efter honom. 
 
Hästarna fick vila idag och det lär dom få göra imon med. Om jag inte longerar kanske. Men lär bli vila. Har fortfaranade ont i axlarna sen avramlingen..
tb de söta små fåren

Laxen 40cm 24/9 - 16

Idag var dagen med stort D. Iväg mot Aledal bar det runt klockan 12. Första start gick kl 13.00 vilket var jag. Så var dr i god tid och ville intre sress med honom. Han var lite spänd och gnäggig i början men det lugnade sig ju längre han var där. 
 
När det var dags för framhoppningen var han rätt så duktig. Började med att göra massor av halter i skritten och i trav gjorde jag lite övergångar. När det sen var dags för att hoppa det lilla krysset i ridhuset gick det inte lika bra. "Kommunikationen ur funktion" och han tvärstannade och flög åt högerhållet och sprang iväg medans jag kastades in i hinderstödet. Första kände jag inte att jag hade ont. Men när jag skulle hoppa upp kom första "aj". Axeln var nog lite mörbultad. Blev rätt rädd faktiskt och tvekade på om jag skulle stryka mig. Men bytte startnummer med en annan så jag skulle få lite mer tid innan banan. Fick skritta över det pyttelilla hindret några gånger inna jag tog det i trav och han hoppade liiite för stort över det. Men ett djupt andetag och in på banan. 
 
Väl inne på banan så skötte han sig så ursäkta men jäävla bra. Chansade liv eller död och travade mot första hindret. Hann tänka att om jag ramlar av behöver jag inte hoppa resten av banan iallafall ;) 
Mren han hoppade det så snällt och vi travade runt hela banan felfritt. Sån fantastik häst. Tror han kände av att jag inte var helt med och lite rädd för att han skulle göra om samma sak igen. Men en felfri ritt och en ryttare som gick i mål med tårar. Jag är så stolt över honom <3