365 dagar sedan

.. vi kom hem med en häst i transporten mitt i natten. Klockan var runt 01 på natten när vi släppte ihop Billy och Laxen. En världens chansning men vi hade inget val. Fanns inte direkt överflöd med hagar. Det kändes dock som menat att just vi köpt denna häst då dom blev polare direkt.
 
Kommer såväl ihåg denna dag. Det var måndag, jag var i skolan, mamma var ledig, vi letade sällskapshäst till Billy och jag får ett samtal från mamma precis när jag slutat skolan och säger " byt inte om till vardagskläderna, jag kommer och hämtar dig". Jag förstod väl lite vad som skulle hända men hade ingen aning om vart vi skulle. Sedan när jag sätter mig i bilen vet jag fortfarande inte vart vi ska, men transporten är påkopplad bakom bilen. Vi hinner köra ut på motorvägen och jag märker att vi åker en bra bit. Jag frågar " nu vill jag veta vart vi ska, vad är det för häst?" Mamma svarar, "Vi ska till Sävsjö och provrida en häst". Såklart blir jag jättepepp och får se annons osv i bilen och inser att denna hästen har jag redan sätt på hästnet och klickar in på flera gånger om och tänkt "denna kanske" men sen när jag läst texten och sett bilderna har jag klickat ut igen. Har för mig att vi åkte i runt 3/4 timmar och provred på kvällen runt halv 9. Skrev på papper och betalde strax efter och rullade hem mot Öland runt 9/halv 10. 
 
En dag som var spännande, kunde gått mycket värre eftersom vi inte gjorde någon vetrinärbesiktning, och det vanligaste är väl inte att man släpper ihop två valacker kl 01 på natten. En massa mat fick de och vi var där tidigt nästa dag. Det kändes som att det var menat att vi skulle köpa honom och så känns det ännu idag. Han trivs och ha är nog en utav de snällaste hästar jag nånsin träffat <3 
 
Vi har hunnit med mycket på 365 dagar. Mest av allt har han väl hunnit vila. Vi har behandlat bort hans ink, jag har ramlat av, vi har ridit en 40cm bana på pay and jump felfritt. Vi har varit nere och badat som han uppskattade mycket. Sen har vi hunnit med flera mysiga barbackaturer i skogen. Bland annat en idag!