Dagarna har gått i 1

Har gjort stallet på förmiddagarna denna helgen. Tänkt logga in och skriva något här på eftermiddagarna men jag lyckas aldrig. Lägger mig bara i sängen och tar det lugnt, men nu så. 
 
Denna helgen har båda hästarna gått. Laxen travades både fredag och lördag uppsuttet och det gick förvånansvärt bra. Kunde tillochmed lägga fram en bom som vi kunde trava över utan att han drog iväg eller liknande. Longerade honom även innan jag satt upp vilket jag tror va ganska nödvändigt, igår hade han lite överskottsenergi om man säger så. Kollar så gas och broms (särskillt broms haha) fungerar. Satt sen upp och red en trevlig lyhörd grabb! Idag fick han springa löst i paddocken. Först var han pigg och rejsade lite men i slutet kunde han trava lugnt och fint utan att stressa upp sig. Guldstjäna!
 
Billy har också skött sig superbra. Har dock lite mer krav på honom haha. I fredags och lördags reds han i paddocken och han var fin. Dock var vädret inte lika fint.. Idag red jag på gräsbakan aka betet. Vi har fått upp ett hinder av stockar på betet och det var Billy väldigt glad över. Började ridpasset idag med att galoppera och trava runt i både nerförsbacke och uppförsbacke vilket var lite konditionskrävande. Hoppade stocken i båda varven ett par gånger och sen jobbade jag honom lite mer med skänkelvikning, galoppombyten, volter osv. Till sist travade jag av en väldigt fin ponny i backen. Han fick sen skrittas i skogen några minuter <3 
 
dessa två <3