Två fina hästar, en underbar helg och praktik

Morgonen började väldigt bra, vaknade brevid älsklingen. Packade lite på morgonen. Gjorde iordning lite mat som jag packade med. Åkte lite senare till stallet. För en gångs skull fick jag mysigt sällskap med mig! Kunde dock inte övertala honom att rida lite haha, nästa gång! ;)


I vilken fall va båda hästarna fina. Jag började med Laxen som fick gå på linan innan jag satt upp. Travade runt lite i paddocken och jag kunde länga helt på tygeln utan att han sprang iväg. Riktiga framsteg gör han♥ I slutet gjorde jag lite övergångar vilket han direkt tyckte va lite jobbigare då han lätt lägger sig i handen i övergångarna och blir lite stark. Men han får godkänt!

Billy var lite spänd i början men det släppte fort med en övning jag brukar göra med honom som gör honom väldigt mjuk och galoppen blir jättefin. Red skänkelvikning ut mot långsidan och fattade galopp precis när jag ridit ut till långsidan. Galopperade ner till hörnet, saktade av till trav och red samma sak igen. De i båda varven och sen red jag igenom dressyrprogrammet och för första gången på länge blev jag väldigt nöjd med hela programmet direkt. Travade och skrittade sen av honom och han var så fin sååå♥

Imorgon börjar även min praktik i Tingsryd. Åkte hit idag då klickan ringer tidigt imorgon. Ska bli så kul, kommer uppdatera er mer härifrån om jag hinner och orkar ;)