17:50

Hej hej! 
 
Har precis kommit hem från skolan och kalmar med mamma och lillasyster. Köpt lite tröjor och underkläder. 
 
Hur som helst. Snart bär de av till stallet och motionera alla tre. Igår var vi iväg med Argus och provde ut en sadel. En brun Bates sadel blev det. Jätteskön!
 
Bild i repris 

Tisdag 14.03

Hej hej! 


Kom till stallet för en stund sen och jag har hunnit mockat hagarna, fyllt vatten och blandat kraftfoder. Nu sitter jag och äter lunch för att senare ut och trimma 3 hästar. Tänkte att iallafall Opal får gå ett pass i paddocken med lite bommar, Billy blir de antingen en uteritt med eller dressyr/markarbete på ridbanan. Argus ska ridas på terrängbanan igen tror jag så kan vi ta några skutt också! 

Honom saknar jag❤👇

29 Augusti

Kan börja med att säga att Argus var såå fin igår! Red mest travarbete med övergångar, skänkelvikningar, tempoväxlingar osv. Galoppen jobbade jag inte så mycket med. Stod mest upp och lät han galoppera på, gjorde nåt byte med. 


Iallafall, idag går jag kort dag i skolan då jag ska till tandläkaren. Sen ska alla tre hästarna ridas/motioneras på något sätt. 

Imorgon åker vi iväg med Argus och ska prova ut en sadel. Vart utan sadel till honom en evighet känns de som haha. 

Världens finaste Billy får stå för dagens bild♥


Skåneland

Precis hemkommen från skåneland faktiskt. Varit iväg med kompisar där och shoppat på Emporia och hittat på lite annat kul. Köpte inte jättemycket men en del blev det endå. Bland annat en ny body mist från Victoria Secret, även ett nytt set bh och trosor och lite tröjor! Tröjor behövdes verkligen. 
 
I fredags red jag Argus lite riktigt för första gången. Med padd så fick Laxens gamla sadel fungera för stunden. 
Iallafall så red jag på fältet på terrngbanan, Tyckte han kändes vädligt fin faktiskt. Jag är som sagt lite svag i överlivet just nu så jag orkar inte riktigt rida ihop honom än, MEN vilken häst. Han är verkligen en dröm att sitta på <3 
 
 
 
 

Gårdagens sadelprovning

Ingen av sadlarna låg speciellt bra. Eller jo den ena, men så fort jag började galoppera så gled den bakåt..
Så sadeljakten fortsätter. Tänkte låna Laxens gamla sadel idag med en padd så jag iallafall kan rida lite idag. 
 
Dagens ridpass lär bestå av lite trimmning och för min del så måste jag bli starkare i sitsen och orka rida ihop honom. Man är ju van vid ponny ;) 
 
Får jog bli ett pass ute i skogen, på nått fält eller nåt. Då han tidigare har gått på hårdare underlag vill jag inte rida i våran sandpaddock direkt, utan vi väntar lite. Men rida ska jag göra idag. Helt både Billy och Argus!