2017

Vad finns att säga om detta år? Tänker jag igenom det "lite snabbt" känns det mest som ett år med tråkigheter. Har haft skadade hästar under hela året, vi har varit tvungna att ta bort Laxen och jag har blivit singel. Men såklart har även bra saker hänt. Bland annat står världens finaste häst hos mig och jag är SÅ glad för det. Jag vet att han kommer göra mitt 2018 väldigt bra. Vi har en väldigt fin ungponny hemma med som kommer göra mycket framgångar under 2018 för vi hoppas. Det finns riktigta kvaliteer i honom!
 
Även om  2017 varit ett ganska jobbigt år för mig ser jag mycket fram emot 2018. Jag ska ta körkort, plugga unghästutbildar-linjen och åka på roliga tävlingar med hästarna. Detta året avlutas med att jag fyller 18 år och det känns sjukt.. jag var nyss 16 hallå??
 
 
 

18 år

Det känns helt sjukt, imorgon fyller jag 18 år och jag är så taggad! Året har varit med blandande känslor och gråt och skratt. Men imorgon avslutas året på bästa sätt och jag fyller som sagt 18. Hoppas ni får ett bra nyår!


En dag i kalmar

Hej på er! Idag har jag varit i stan ett bra tag. Köpt nyårsklänning, ett par jenas, lite underkläder och överdelar bland annat. Hittade tillslut det jag behövde och åkte hem nöjd! Kom hemför en stund sen och har plockat iordning lite på mitt rum och satte mig prcis i soffan och tänte skriv ett litet inlägg här innan jag ska till stallet för att att trimma Argus inför hoppningen imorgon. Skulle egentligen ridit ut idag men han inte hem innan mörkret kom.. Istället blir det trimmning idag, hoppning imorgon och ett pass i skogen på lördag. Söndag för han vila då det är nyår och min 18årsdag!
 
Känns iallafall som jag fått myket gjort idag och resterade tid av denna dag går till stallet och hästarna!
Imorgon lägger jag förmodligen hela förmiddagen i stallet och tar det lugnt och pluggar lite körkortsteori på kvällen...
 
 

Julafton 2017

Har haft en väldigt mysig men annorlunda jul detta år. Flera i familjen har varit sjuka och av anledningar har vi fått fira på två ställen. Men det vr väldigt mysigt de med <3 
 
Dagen började igår hos mormor och morfar med en del av släkten vilket var väldigt mysigt. Åt god mat, kollade på kalle anka (såklart), åt godis, öppnade julklappar och hade det trevligt. 
 
Vidare senare på kvällen åkte vi hem till familjen och firade lite där. Öppnade julklappar och åt ännu mer god mat och hade det mysigt. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Har fixat stallet och stallat in Billy på boxvila.. Han har tyvärr blivit ännu sämre. Haltar rätt så rejält nu. När mellandagarna är förbi får nog hovslagare och veterinär kolla lite på honom..Tänker om han fått en hovböld. 
 
I vilket fall, juldagen är över och imorgon när det är annandag jul ska jag tillbaka till släkten och fira lite eftersom alla inte sågs på julaftonen. Men innan dess ska jag upp och morgonfodra hästarna, rida Argus och pyssla lite med billy<3
 
 

Ledighet och fina hästar

Jaha, idag gick jag på antagligen mitt sista jullov.. alltså, tiden går läskigt fort fram nu..
Snart är det julatfon och nyår? Va det inte sommar typ igår? 
 
Lite tråkigt endå, snart går jag ut 3an och flyttar antagligen ner till skåne för att gå unghästutbildningen. Menar inte att det är tråkigt, men tråkigt att va ifrån kompisarna. Har haft så grymt kul med dom dessa åren <3 
 
Idag red jag först ett pass på skolan. En väldigt stel häst satt jag på som knappt ville svänga ibland hahah.. 
Stundtals bättre dock. 
 
Nu lite senare red jag Argus i ridhuset. Hade en gymnastikserie på ena långsidan som höjdes upp lite. SLutade på ca 90cm. Lite jobbigt tyckte han allt, men väldigt fin. Trimmade lite med och han är ju så fiiiiin! 
 
Då jag hade lite tid över (wow!!!!) så longerade jag även Opal lite innan jag satt upp och joggade honom lite i skritt och trav. För någon dag sen var han heeeelt galen att longera, nu är han lugn och sanad med alla hovar i marken igen. Snäll och dutkig var han iallafall!