Helgen som gått

Hej på er! 
 
Denna helgen var varit ganska bra faktiskt. Om man bortser från Billys hittepå med sina ben.. 
Argus trimmades på ridbanan i lördags och han var riktigt fin faktiskt. Jag kunde både samla och öka galoppen och han låg kvar i samma takt och form. Jobbade lite skänkelvikning, öppna och sluta samt övergångar i traven och ritkigt fin där med. Lyssnade fram och tillbaka precis när jag ville. Gjorde lite galoppombyten och lite förvänd galopp med vilket han tyckte var väldigt jobbigt men han kämpade på väldigt bra endå. Svettig som tusan så han fick skrittas av i skogen och svampas av och på med mysiga täcken! 
 
Igår (söndag) klippte jag honom faktiskt. Hade egentligen velat vänta tills jag hade en mindre klippmaskin så jag kunde klippa benen med men körde med den stora på hela honom förutom ansiket. Ansiket är ingen idee då han inte ens tycker om när man är i nacken och klipper.. Men kroppen och benen blev klippta så nu är han så fin så! 
 
Igår var de även lite snö ute så efter jag klippt klart fick han på sig sitt nya 200g utetäcke som jag faktiskt köpt på ullared. Det satt vädligt bra faktiskt!