Torsdag - slappdag?

Dagen började med att klockan ringde vid halv 7. Hade tid på sjukhuset redan halv 9. Var klar där runt halv 10 och efter de åkte mamma och jag och åt frukost på citygross haha. En räkmacka fick de bli! Gick på modehuset en liten stund och köpte lite nödvändigheter på kicks. En concealer från fit me, ett matt läppstift och ett transparant fast puder. Ett rör med vanliga sminkpads fick följa med hem med! 
 
Blev rätt trött efter sjukhusbesöket så nu ligger jag hemma i sängen och vilar. Tänkte åka till skolan efteråt men blev så himla trött efter vaccinationen. 
 
Aja, de är en dag imonåå ;) 
 
tb när Laxbrax var igång <3 

Hur ser det ut för Laxen?

Nu har vetrinären behandlat klart Laxen med salvan och just nu kan vi inte göra mer än att låta honom stå helt (ibland går han korta promenader när han inte har ont). Men behandligen gör just nu att de blir värre och värre. Han kommer få ondare och om det behövs kommer han få smärtstillande. Men tyvärr måste det bli värre innan de kan bli bättre och läka ihop. Han är förhoppningsvis redo att börja ridas igång till sommaren! Vi måste bara låta det ta tid..
 
 

Gårdagens uteritt och dagens ridhuspass

Bokade av ridhuset igår eftersom det blev helt perfekt uterittsväder. Så tog en runda med B runt "kräftdammen". Satt på en väldigt pigg ponny som var väldigt taggad. Skötte sig endå bra och lyckades få ner honom på jorden några stunder och få honom fin.
 
Idag övervägde jag ridhuset även om vädret även idag var på topp. Kände att Billy behövde lite trimm igen. Han var i vilket fall lite stretig i början men red runt i hela ridhuset och gjorde serpentiner och tempoväxlingar för att få honom koncentrerad på mig och mjuk vilket funkade väldigt bra. Tog galopp och till en början stod jag bara upp i sadeln och hände med längs spåret i båda varven. Sen satte jag mig ner krävde lite mer och red serpentiner igen och övade byten vilket för det mesta han gjorde väldigt mycket snyggare än för 1 år sedan. Så är nöjd där. Red lite innanför spåret i galopp och det märks att han tycker att de är jobbigt att vara rak för han är hal som en ål hah. Lite spänd och springig i galoppen men godkänt i slutet. Ökade och samlade även lite i galoppen lite innanför spåret. 
 
Galoppombytena och traven var verkligen pricken över i:et! Så nöjd. Imorgon blir det ridhuset igen fast med lite bommar. Tänkte lite trav och galoppbommar. Då är även fotografen med, kul!!
Tb sommaren, mina fina <3

Gårdagens Billson

Det gick faktiskt hyfsat att rida i paddocken vilken förvånade mig. Kunde jobba honom bra i trav men var lite för halt för galoppjobb så lät han endast galoppera några varv i varje varv så han fick sträcka ut lite iallafall. Han var  verkligen riktigt fin i traven. Tog inte länge innan han slappnade av riktigt ordentligt och jobbade på bra med både rygg och bakben. Jobbade på att länga och korta travstegen och de fick igång hans bakben bra. Red även lite på en 8:a och samtidigt som jag böjde och ställde osv så kortade och längde jag travstegen även där. Många frustningar från B och han var verkligen sååå såå fin. Idag rider vi i ridhuset! En vardagsoutfit

The New bomber by Tessie
The Perfect Tee
Bildresultat för adidas skor
En outfit i min stil. Om man bortser från att jag stör mig på r:et på tröjan haha och har skorna redan så ska jag bar inhandla ett par nya svarta byxor som inte är söndertvättade haha. En marinblå bomberjacka till våren hade också varit mums!