Gårdagens uteritt och dagens ridhuspass

Bokade av ridhuset igår eftersom det blev helt perfekt uterittsväder. Så tog en runda med B runt "kräftdammen". Satt på en väldigt pigg ponny som var väldigt taggad. Skötte sig endå bra och lyckades få ner honom på jorden några stunder och få honom fin.
 
Idag övervägde jag ridhuset även om vädret även idag var på topp. Kände att Billy behövde lite trimm igen. Han var i vilket fall lite stretig i början men red runt i hela ridhuset och gjorde serpentiner och tempoväxlingar för att få honom koncentrerad på mig och mjuk vilket funkade väldigt bra. Tog galopp och till en början stod jag bara upp i sadeln och hände med längs spåret i båda varven. Sen satte jag mig ner krävde lite mer och red serpentiner igen och övade byten vilket för det mesta han gjorde väldigt mycket snyggare än för 1 år sedan. Så är nöjd där. Red lite innanför spåret i galopp och det märks att han tycker att de är jobbigt att vara rak för han är hal som en ål hah. Lite spänd och springig i galoppen men godkänt i slutet. Ökade och samlade även lite i galoppen lite innanför spåret. 
 
Galoppombytena och traven var verkligen pricken över i:et! Så nöjd. Imorgon blir det ridhuset igen fast med lite bommar. Tänkte lite trav och galoppbommar. Då är även fotografen med, kul!!
Tb sommaren, mina fina <3