Gårdagens

Igår blev de ny vecka igen och därmed andra planer denna veckan. I helgen var min pojkvän här och vi hade mite mysigt osv. Var även och badade igår - för andra gången denna sommar! Det var svinkallt men plågade mig i endå. 
 
Kvällen igår bestod av lite hoppning med ungponnyn. Lillasyster red och jag stod på backen. Hade två bommar på långsidan med 18 meter mellan som han fick galoppera över. Kunde växla mellan 5 och 6 språng samt jobbade på att han skulle va rak hela tiden vilket faktiskt gick bra. 
 
Byggde upp en fem och en halva mitt på ridbanan men la ner alla bommar som travbommar först så han fick trampa igenom de några gånger. Gjorde alla bommar fint och vi la upp bommarna på 40 kryss bara eftersom han aldrig hoppat den övningen innan. Förstod inte helt men de två sista gångerna gjorde han jättebra, då bommarna låg på 50 ca. Han gjorde som sagt alla övningar jättebra, inklusive fem och en halvan när han förstod hur man skulle göra. 
 
Idag har nog lillponnyn lite träningsärk i bakbenen så en uteritt blir bra i sällskap med Billy. Sen får nog Opal vila imorgon och Billy kanske får joggas lite. 
 
Laxen då? Han är fortfarande halt fram men vi kan inte göra så mycket då det inte blir någon posetiv förändring när han bara står utan vi har lagt upp ett promenadschema för honom. Han promeneras på hårt underlag i 10 minuter en gång varje dag. Sen går han även med kylbenskydden fram i hagen då han faktiskt är lite varm och tjock när han inte har dem på sig...