Måndag förmiddag

Hej på er! Idag är det måndag och ny vecka. Beroende på hur Billys öga ser ut så kanske jag ska trimma honom på ridbanan idag. Ska isåfall rida igenom båda dressyrprogrammen med. Hela helgen har Billy fått gå i skogen. Lugnt i fredags och lördags och i alla gångarter på söndags. Myys!
 
Laxen då? Herregud jag är så stolt!! Vi har galopperat KONTROLLERAT i båda varven. Sååå duktig. Han har verkligen förändrats efter behandlingen. Så igår blev ett kort pass för herren, som var riktigt duktig! 
 
Ungponnyn Opal har även fått gå lite i skogen denna helgen. Fredag och lördag gick han skritt och trav ute. Sen hade vi lie bommar igår i paddocken som han travade och galopperade över! Han kommer bli en superponny!

Lillponnyn får nog vila idag, istället får han gå i den lilla gräshagen och beta lite gräs medans Billy och Laxen går på ridbanan!
 
Juste, har fortfarande inte fått tag på något peeweebett till Laxen. Hööks hade inget inne alls och getthegallop hade inte heller i hans storlek.. Får vänta tills hööks får in nya.