Onsdag den tjugoförsta

Rolig rubrik ellerhur?
 
Idag började dagen med frukost för att sedan åka bort till hästarna. Ridhuset var bokat men bokade av det och hittade istället ett erbjudande med djupvågsbehandling till häst och vem tackar inte nej till det. Så alla fick sig en stund med den behandlingen. 
 
Opal var först ut då vi kände att det var viktigast att kolla hans rygg. Öm i ryggen vilket inte är något konstigt och sen satt de även lite i bogarna där han troligtvis sträckt sig efter transporthändelsen. För övrigt tyckte han det var väldigt skönt!
 
Billy då? Han hade lite i nacke och höger sida ländrygg/rumpa. Nacken kan jag förstå då han gärna krullar ihop sig och det är svårt att länga ut halsen på honom i dressyrarbetet. Nöjd var han iallafall. Klart kungen också ska ha behandling. Han ska joggas imorgon i skogen!
 
Sen sist men inte minst utan snarare störst, Laxen. Han hade knutor på varje sida av halsen, var lite fast vid bogen. Sen var de något längre bak med. Knutorna tyckte han inte alls var roliga. Men de släppte efter en stund och han stod och gäspade och njöt så mycket! Skönt att se honom så lugn för en gång skull. Imorgon blir det nog en promenad i skogen tillsammans med Opal. 
 
Spam på mina fyrbenta hjärtan <3