Allt är så bra nu

Det är vår och början på 2017. Mycket som händer på hästfronten, åtminstone några veckor frammåt nu. 
 
Imrgon taggar vi dressyrtävling på Kalmar hästsportklubb. Startar en Lc: 1 som start på tävlingssänsongen. Sen åker jag till Flyinge lördagen efter för att besöka deras öppet hus för att antagligen gå deras unghästlinje efter gymnasiet. Även det blir något att se fram emot. Även lördagen efter det (om 2 veckor ca) finns det roliga planer på schemat. Då ska nämligen Billy och jag träna för Michelle Hagman (!!!!) på skolan. Michelle kommer alltså till skolan jag går på och henne ska bland annat jag träna för dag 2. Detta är något jag tror kommer bli extra roligt och lärorikt för både B och mig. Detta året känns verkligen som vårat. 
 
Sen är det även inplanerat efter påsklovet att åka och praktisera hos hästak i 3 veckor. Helgen efter påsklovet är det lagtävling med på klubben. Även det går i Lc:1. Känns som att vi behöver mer rutin i den klassen innan vi tar oss uppåt. Vi båda (särskillt B) behäver vänja sig att vara innanför de vita staketen. 
 
Våren och sommaren 2017 har jag höga förhoppningar på. Mellan allt detta ska jag självklart lägga all min ledig tid hos han. <3 
 
Bildresultat för Michelle hagman