30 Maj 2017

Igår motinerades faktiskt båda hästarna. Laxen fick joggas uppsuttet på ridbanan och Billy tömkördes i skritt och trav. Tänkte ta lite galopp med men det var nog lika bra att jag inte hann med det inna mamma kom och hämtade mig, för min benhinneinflammation vill inte ge med sig, Var väldigt svullen efter att ha tömkört 20/30 min.. 
 
I vilket fall gick båda hästarna helt okej. Billy och jag håller på med sänkelvikningar från marken nu, Mycket lättare i ena varvet, höger var mycket svårare. Men det kommer. Billy kan ju, jag ska bara göra rätt!
 
Idag hade jag bara en lektion i skolan, skönt. Hästarna får faktiskt vila idag även om jag haft mycket tid till att rida. Men vill gärna att min benhinneinflammation ska läka så jag kan rida ordentligt istället!
 
 
 

10 Maj 2015

Det är över två år sedan världens vackraste ponny lastades ur och blev min. Här kommer några av mina favoritbilder på min vackra ponny <3 
 
 
You are all I need to survive
Ain't nobody else on my mind
 

10 Maj 2015

Det är över två år sedan världens vackraste ponny lastades ur och blev min. Här kommer några av mina favoritbilder på min vackra ponny <3 
 
 
You are all I need to survive
Ain't nobody else on my mind
 

Några veckor senare

Det har hänt lite sen sist. Jag har planerat in lite tävlingar. Bland annat anmält mig till Brunnshoppet cupen som går i Torestorp Kristvalla Brunn. Ska leka runt en Lätt E bana och en Lätt Dbana. Lätt E är ju clear round och Lätt D går i två faser. Tanken är att vi ska ladda upp inför Åkerbo Kombin. 
 
Sen är planen att Billy ska gå Åkerbo Kombin med båda dagarna. Dock inte anmält mig än. Där är planen att rida Lätt C 1 och även debutera Lätt B 1. Har bara hunnit rida igenom Lätt B:n en gång så måste rida igenom den några gånger till innan de sitter! Klasserna inför hoppningen har jag inte riktigt bestämt än, men det lär bli Lätt D och kanske en Lätt C!
 
Sen är de nog slut med hopptävlingar detta året, eller ja det får vi ju se. Men det är så planerna ser ut just nu iallafall. Två dressyrtävlingar är inplanerade, en i tryggestad hos klubben och en i Blomstermåla. Även då är planerna att rida Lätt C 1 och Lätt B 1. 
 
Några ridpass har vi väl även hunnit med sen jag loggade in här senast. Senast idag var Billy finfin. Trimmade igneom honom och det var länge sen sist. Lite stel i början men sen släppte jag stigbyglarna och red utan och red igenom honom ordentligt i traven iallafall. Galoppen blev det inte supermycket fokus på, det blir en annan dag. Men av de lilla jag fick känna på honom i galoppen var han en dröm. Hann rida lite förvänd galopp innan jag avslutade. Allt börjar lägga sig på plats, så även muskler och jag känner mig mer än redo att inta tävlingsbanan denna sommar!
 
 
Anledningen till att bloggen fått lida är för att jagv varit iväg och jobbat några dagar och sen har jag även varit funktionär på Ölandshoppet den dagen jag hann med det. Har hunnit lufta Billy ute i skogen en dag och trimmat igenom honom idag. Det är allt. Men nu hoppas vi att vi kan få ordning lite här med. Har nog lite bilder nånstans som kan uppdatera bloggis..
 
han är lycka <3