3 fyrbenta

Idag hann jag faktiskt med att motionera alla 3 pollar. Billy fick ett barbacka pass på ridbanan. Red lite lösgörande bara en stund. Han vart lite stel i vänstersidan vilket mest märktes i galoppen. Lyckades lirka bort lite stelhet, i traven blev de stor skillnad! Duktig var han! 

Opal fick bara joggas i alla gångarter på lina. Han verkade lite trött så han var nog rätt nöjd över att det inte blev något hårt pass idag Hahah! Skötte gjorde han sig, med bravur! 

Argus fick ett markarbetespass på ridbanan. Hade en "sockerbit" på medellinjen som jag red som på en 8a. Superfin var han, fick verkligen en superkänsla på hela passet. Hade även några travbommar som vi travade över i båda varven. Lyfte fint på hovarna! 

(null)

(null)

Valborg

Herregud, klockan är redan över 1. Jag har hunnit ta det lite lugnt på morgonen, tvättat, diskat, städat, ätit lunch, lagt upp bilder från balen och nu ska jag ta itu med skoluppgiften, gymnasiearbetet och körkortsplugget. Sen när mamma kommer hem så ska vi göra stallet. Ska rida ut en sväng med Argus tror jag, som för övrigt är födelsedagsbarnet idag. 13 år fyller min prins! 
 
Det är ju även valborg idag, Vad som händer idag får vi se, har lite att fixa kan jag säga! 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 

Mycket att göra

Klockan är just nu 22:56 och jag börjar precis skriva på ett nytt inlägg här?  Haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna. Körkortsplugg, stallet och balen har varit prio 1. Var även i skolan i torsdags och trimmade några fyrbenta. Mer om det i ett annat inlägg. 

Balen som var igår var så fin och så rolig. Verkligen ett minne för livet. Snart är 3 år på torpet gjorda. Det har gått så fort.... sen börjar livet med jobb. 

Tänkte mest bara skriva mår snabbt nu på kvällen så att det endå finns något att läsa här.. ska uppdatera bättre imorgon då hela förmiddagen kommer gå åt till plugg, gymnasiearbete och bloggande!

Godnatt på er!
(null)


En saknad vän 

Dåligt väder

Läst i körkortsboken nu några timmar. Endå rätt skönt faktiskt, är helt själv hemma och det är så tyst och lugnt att man hör hur de blåser och regnar ute. Ska snart bege mig mot stallet i detta tråkiga väder. Lite blåst är väl okej men regn? Nej usch!!

(null)