Veckor sedan sist

Hej på er. Var väldigt länge sen sist. Har inte haft någon ork till att skriva här. Dock är jag ledig idag och tänkte därför ta tillfället i akt att uppdatera lite här. 

Det har hänt så mycket sen sist. Både saker jag kan berätta om och sånt som kanske inner blir så uppskattat om jag skriver ut. 

I vilket fall, idag är jag ledig och det har jag verkligen tagit tillvara på. Inte gjort mycket mer än att äta och tvätta Hah..
Flög av en unghäst för någon dag sen så en ledig dag är väldigt tacksamt. Imorgon är det jobb igen. 

Tänkte egentligen mest uppdatera med lite bilder här, så de kommer nu! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En vanlig dag

Hej hörni! 
 
De var några dagar sen det skrevs någonting här nu. Det har dock inte hönt så mycket. Jag mår helt okej och dagarna rullar på. Inte ridit någonting idag faktiskt vilket varit skönt. Det är så otroligt varmt nu hela tiden.. 
 
Nu ikväll har det varit ganska lugnt. Sitter med tända ljus och precis lyssnat på ett avsnitt av Rättegångspodden. Väldens bästa podd! 
 
Kommer faktiskt om några månader komma hem till Öland igen och rida och tävla familjens/mina hästar igen. Eller ja, jag och min lillasyster. Kommer säkert bli superbra. Man måste alltid tänka framåt och positivt. Nästa år kommer bli grymt!
 
Har ni några mål till nästa år?
 
 

Ångest, oro och stress

Är väl ungefär så jag känt de senaste dagarna..eller ja, veckan kanske Tillochmed. 

Idag är jag ledig. Vaknade endå tidigt och inte kunnat slappna av alls.. ska ta tag i att städa lite och tvätta då de verkligen behövs. Kroppen är helt död idag då jag de senaste dagarna ridit 3/4 hästar varje dag vilket jag inte direkt är van vid🙈 men man ska väl inte klaga egentligen, de är ju fina hästar. Även om jag helst hade suttit på mina egna guldklimpar. 

(null)