Kameran ska gå klick klick

Imorgon är planen att gå upp riktigt tidigt. Ska ta massor med bilder på hästarna men framförallt Argus. Har fina snöbilder på Billy men inte på Argus. Tanken är även att klicka lite bilder till instagram med då det var väldigt länge sedan. 
 
Jag menar, hur fint hade de inte varit med fler sånahär bilder?
 

En praktik att minnas

Jag ska på praktik i Frankrike med Douglas Lindelöw. 
 
Alltså hörni.. jag har fått en väldigt stor möjlighet. Det är ju så att i min utbildning på min skola har vi praktik två gånger om året. Jag ahr ju varit hos både Hästak och Stall Nobelle innan vilket var lärorikt för mig och jag trodde inte jag kunde få bättre praktik än så. 
 
Nu ska jag snart göra mina sista praktikveckor, och det inte i Sverige. 
För mig är det väldigt stort att jag får mjöligheten att följa med en av Sveriges bästa hoppryttare på flera veckors tävling i Frankrike. Bo i lastbil och leva det livet som riktigt stora hästskötare får göra. Vi kommer att ha med oss 12 hästar och jag är bara så tacksam att jag får följa med på detta. Det kommer bli så spännande och jag lovar att ni både kommer få bilder och text därifrån. 
 
 

Några dagar sedan

Nu var det några dagar sen jag skrev något här igen. Tänkte mest logga in här och skriva lite om gårdagen. 
 
Det har kommit så jäkla mycket snö nu sista tiden. Igår fick Argus en skritt-tur ute i snön. Tyckte det var ganska lägligt då jag inte hade mycket till energi efter trippen till Göteborg och tidig dag i stallet. Argus har blivit ganska så svullen nu på frambenen de senaste dagarna men hur fräsch som helst annars så jag lever på hoppet att det är muggen han fått... Hur som helst, vi båda var nöjda över en mysig men kall barbackatur i skogen igår. 
 
Idag är det måndag och jag vaknade med världens täpptaste näsa, huvudvärk osv. Kände mig väldigt lat men sjukanmälde mig faktiskt och tur var väl det. Somnade om och vaknade några timmar senare. Sov sammanlagt ca 12 timmar vilket inte är likt mig.Tror dock bara jag är helt slut och behöver en lugn dag. Tänkte fylla ut dagen med lite text här, lite stallgöra samt lite jobbletande. 
 
Vad ska ni göra idag?
 

Dagens hoppning

Jäklar vad jag är glad att jag har Argus, idag var han sååå fin! Hoppade lite i ridhuset och vi avslutade på ca 1m bana och fick sån fin känsla. Hade honom bra framme för skänkeln och huvudet rätt placerat i höjd. Tycker vi fick till fina språng faktiskt och jag känner mig mer  än redo för udden om nån vecka. Hade kunnat höja upp hindren mer men när jag fick sån bra känsla nöjde jag mig!

Opal skötte även han sig väldigt bra idag, nytt rekord för honom på 90cm. Det gjorde han utan att blinka, fina palen❤️
(null)

Göteborg

Dessa två dagar har varit helt underbara. Göteborg levererar verkligen!
Igår såg vi på 140 och 150hoppningen vilket var superkul och att se Peder rida är ju alltid klass för sig. 

Idag såg vi både hoppning och dressyr. Bland annat såg vi finalen av morgondagens vinnare och fina dressyrhästar. Kollade såklart in mässan med och jag skulle ju egentligen inte ha något alls men ett par boots kom med då det alltid går åt samt så hittade jag en padd som verkade väldigt bra, särskilt nu iomed Argus skav på manken som fortfarande är lite känsligt. En fluffgrimma till herrn blev de med! 

(null)