Underbara turer i skogen

Både Billy och Argus fick varsin tur i skogen medans solen låg på. Argus skulle egentligen gått markarbete men när vädret var på vår sida ändrades planerna! 

Båda två var nog väldigt nöjda med en skogstur då det var mycket frust och framåt med öronen, sötisar. Billy var nog mest taggad, även om han bara fick skrittas och travas så var han så glad så och trippade på stället mest hela tiden. Helst av allt hade han velat galoppera fritt över åkrarna Hahah! Den ponnyn har inte varit ute i skogen sen November har jag för mig så han var riktigt taggad.

Argus var lite stel sen trimpasset i söndags tror jag. Fick honom dock mjuk och fin igen i sidorna och halsen. Men nöjd över honom idag, fin var han😍
(null)

(null)Gårdagens trimpass

Trimmade igenom Argus i ridhuset igårkväll. Behöver få ihop honom mycket mer då han blir lite långsam och lång. Red mycket byten och tempoväxlingar. Väldigt väldigt fin blev han och kunde tillslut rida med långa tyglar i galopp och han låg kvar i samma takt och form. Fixat film som kommer upp här imorgon! 
 
Klippte honom även idag och friserade man och svans så nu är han fit for fight tills på tävlingen på söndag!