Bett och utveckling

Dethär med bett är inte så lätt... För några dagar sen byte vi bett till Opal. Han har växt så mycket på sistone, speciellt hans huvud är större samt munn. Hans ponnyträns och 3delade bett i storlek 10,5 har iprincip blivit för litet. Just nu rids han på Billys tredelade med D-ringar på vilket verkar funka bra. Innan har han "stretat" lite när han tyckt arbetet blivit lite jobbigt. Bytte bett och enligt min lillasyster och vad jag sett så ser han mer tillfreds ut. Efter vilan har han verkligen utvecklats och börjar verkligen hitta rätt form nu i alla gångarter. Skänkelvikningen går även den väldigt bra.
 
Hur eller hur, jag tycker dethär med bett är så intressant. Argus rids just nu på ett vanligt tredelat med lösa ringar. Testade en gång ett rakt gummibett från beris vilket jag också fick en bra känsla. på, dock intre bättre än det tredelade. Är det något bett jag skulle vilja testa på Argus så är det ett tredelat golden wing. Skulle vilja se om jag känner någon skillnad med just "vingarna". 
 
Billy som precis börjat skrittat rids med D-ringsbettet som han går väldigt bra på. HAn trimmas på det, han rids ut på det och han hoppas på det bettet!
 
Opal verkar även han trivas med D-ringsbettet men har tidigare gått på ett tredelat eggbett med gummiklädda "sidodelar". Har haft tanken på att testa novabettet men får en känsla av att han "lägger sig" lite för mycket på det. 
 
Bildresultat för dringsbett hooks