Djup snö och vila

Skrev aldrig något här igår. Hde inte riktigt något att skriva om då jag inte ens var i stallet. Var i skolan från 8 - 11 och efter det tog det ett tag att komma hem pga vädret. Snön kom igår och vid 6 på morgonen var det bara lite pudersnö ute men några timmar senare var det stora drivor och djup snö ute. Tog en varm dusch när jag kom hem, sminkade om mig och pluggade lite (läs väldigt lite). 
 
Idag ska jag dock ta tag i mycket. Är hemma från skola idag för att jobba hemifrån. Hade bara en lektion och med tanke på vädret så var det inte värt att åka buss i 1,5 timme fram och tillbaka för en 1 timmes lektion. Jobbar därför hemifrån idag med mitt UF - företag, ska dra några timmar i körkortsteoriboken, lämna in lite skolarbeten samt göra stallet och rida. Stallet får dock vänta tills i eftermiddag. 
 
Argus har fått ta det lugnt nu efter pay and jumpen och fick gå en prommenad i måndags. Igår fick han vila helt, mest på grund av vädret men tyckte han var värd lite helvila med. Idag måste han ridas lite i alla gångarter, vilket vi får se hur det går då jag antagligen inte kommer kunna ha tillgång till ridhus. När bli broddar på!