Lång jobbdag

Hello! Precis klar för denna dagen. Jobbat, ätit och duschat och är helt slut nu. Dock har jobbet gått relativt fort idag faktiskt. Ridit en häst, som för övrigt skötte sig bra. 

Fått reda på att hästarna hemma sköter sig och idag har alla 3 ridits. Opal och Argus fick en uteritt på terrängbanan och Billy trimmades ett markarbetespass! 

Some pics from today!👇🏼 (null)

(null)Ledig dag

Har inte skrivit här på några dagar.. varit långa dagar med jobb. Idag är jag dock ledig. Haft en lugn förmiddag idag och har väl egentligen fortfarande det. Körkortsplugg står på schemat idag. Tänkt försöka bli klar med sluttesten idag så jag kan komma hem och köra upp!
 
Imorgon är det midsommar och jag jobbar...rätt tråkigt att det är så men vi får väl se vad kvällen har att erbjuda sen...om jag orkar göra något ens hah. Vad ska ni göra på midsommar?
 
 
Saknar honom...

Ny vecka någon helt annanstans

Nu har jag flyttat. 3 timmar söderut, i Skåne. Nu ska jag vara hästskötare 6 dagar i veckan, 10 timmar om dagen, minst. 
 
Saknar redan hemma, mina hästar, familjen och fina vänner. Men men, de blir nog bra detta med...
 
Vet inte riktigt hur min vecka kommer se ut. Jobb, jobb och ännu mer jobb antagligen. 
 
Hur blir eran vecka?
 
 
 

Micklemträns säljes

Ska nu sälja mitt micklemträns pga det inte passar Argus huvudform så jättebra. Haft det på både ponny och storhäst. 1200kr, finns på Öland i Färjestaden. Skickas ej. Tyglar, bett och pannband medföljer inte. Pannbandet är inte orginalpannbandet.