Frankrike - dag 3

Idag var första tävlingsdagen här i Frankrike. Tycker hästarna skött sig ganska bra, åtminstone inne på banan. Dom är lite heta och tittiga när man går med dom från och till banan haha! 

Har gått promenad med några hästar samt betat dom en stund. Just nu är det "penny" som får äran att komma ut och beta lite vilket hon verkar uppskatta! 
Här kommer lite bilder från idag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dag två i FrankrikeIdag har det varit väldigt soligt här. Tillochmed blivit lite bränd i ansiktet.... idag har vi vetcheckat hästarna, jag har skrittat en och annan häst och gjort allt i stallarna som ska göras. Dagarna går rätt så fort även om de faktiskt är lite långtråkigt ibland..fötterna värker osv osv. Men det går bra. Var iallafall en härlig utsikt från hästryggen idag! 

(null)

(null)

(null)

Framme

Nu så! Precis kommit fram till tävlingsplatsen i Frankrike. Inatt har vi åkt från ett annat ställe i Frankrike till tävlingsplatsen där vi är nu. Dock har vi bara kommit hit, inte ens fått lasta ur hästarna än. Men vi hoppas på att få göra de så fort som möjligt då dom stått på lastbilen väldigt länge. 

En bild från igår på Abbe som vilar upp sig inför tävlingsdagarna! 

(null)

På genomresa i Tyskland

I skrivande stund ligger jag i lastbilen efter en hård jobbdag. Vi åkte igår från gården runt 9 på kvällen och klockan 6 imorse stannade vi hos schockemöhle i Tyskland för att stalla upp hästarna över dagen och se till att dom fick ut och gå och äta och dricka osv. Och där är vi nu, lastade på hästarna för någon timme sedan och imorgon lastas dom av igen på ett nytt ställe innan vi kommer fram till Frankrike! 


(null)