Ölandshoppet 2018

Opal var så sjukt duktig igår!!! Så lugn och duktig både inne på banan, på framridningen och framhoppningen och i hanteringen och vid transporten. Det var verkligen som om han bara visste hur han skulle göra. Det var liksom som om  han bara "kolla på mig, vad duktig jag är och jag gör allt perfekt". Hahah så söt, lillasyster red honom superbra och titta på filmen, och njut! Amazing pony!

Att leva upp till förväntningar

Det är så j*vla mycket nu hörni. 
 
Det är ynka 2 veckor kvar tills jag tar studenten. Betygen sätts nästa vecka vilket gör att jag endast har 1 vecka kvar på mig att lämna in skolarbeten.
Om 3 veckor flyttar jag hemifrån och tills dess måste jag tagit mitt körkort som jag kämpar förbrilt med helt utan framgång. Hästarna ska tas om hand, skoluppgifterna ska vara väl gjorda, man ska ha tid med studentfester, jag ska packa inför flytten, vi åker på tävling med hästarna varenda helg och samtidigt som man förvämntas att göra allt detta, helst samtidigt, så har jag ju även då som sagt de väldigt kämpiga körkortsteorin. 
 
Ska jag vara ärlig känns de som om allt bara går sämre och sämre. Har ingen motivtion alls till att börja jobba på heltid 4 timmar hemifrån, göra skoluppgifter eller plugga körkortsteori. Känner bara ett väldigt stort nej till allt just nu faktiskt. Svårt att göra vänner glada med fest, lärare nöjda med uppgifter, familj och jobb nöjda med mig och mitt körkort, hästarna nöjda med uteritter varannan dag.. nä men ni fattar. 
 
Vart hittar man motivationen och lusten att fortsätta när man bara känner för att lägga täcket över huvudet?
 
 

Torestorp 20 Maj

Har alltid tur i Torestorp Hahah. Hade en så bra tävlingsdag igår med Argus. Som sagt så hoppade vi 1m och debuterade 1,05m, vilket gick väldigt bra! I 1m klassen var vi felfria men lite för långsamma i omhoppningen för att de skulle bli någon placering. Dock hoppade vi kombination på tävling för första gången och jag fick en väldigt bra känsla och han var såå fin verkligen. 
 
I 1,05 klassen var han något trött på framridningen. Kom dock igång bra till framhoppningen och inne på banan var han fullt me mig hela tiden. Vi gick i mål med en dubbelnolla i även denna klassen och slutade på en femteplacering i våran debut?! Hur bra häst??😍
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Får tyvärr inte upp videon från 105 rundan vilket var väldigt tråkigt då jag är så nöjd med den rundan...Aja, här har ni 1m rundan iallafall!
 
 

Fredag den 18onde

Hänt ganska mycket idag faktiskt. Dagen började med att stängla sommarhagar åt hästarna för att kunna släppa upp dom där en stund. Tog lite tid men hunnit med både stängsling, stallsysslor och motionering av alla fyrbenta idag. Allt på 6 timmar! 

Billy och Opal fick varsin uteritt. Inte särskilt hårda pass då Opal hoppades igår. Båda två fick jogga lite i alla gångarter. Billy var sugen på race medans opal var något trött idag. Förståeligt då han var så pigg och fin igår! 

Argus hade vilodag idag. En promenad stod på hans schema. Var ute ca 30 min med honom. Skönt för honom att bara få en lugn dag men endå komma utanför hagen! 

(null)

(null)