2 days off

Andra dagen ledighet idag. Riktigt skönt och välbehövligt faktiskt. Har inte gjort särskilt mycket idag mer än att jag gav mig iväg och handlade runt lunch idag. Städade igår och tvättade massor så har endå fått en del gjort vilket är skönt. 

Atm lyssnar jag på hög musik i lurarna och uppdaterar er. Ibland är de skönt att ha så hög musik på att man inte hör något annat alls. De måste ni endå hålla med om? 

En riktig höstdag var de idag🍁
(null)
(null)


Tävling för en vecka sedan

För en vecka sen nu så vankades det tävling. Kul att få ha tävlingsdagar som jobb. Vi åkte med 2 4åringar som gjorde deras första starter i livet och 2 något äldre hästar som hoppade varsin 110klass. 

4åringarna skötte sig jättebra i hanteringen, var inte alls superstressade eller så. Lite gnägg men inte jobbiga alls. Däremot på banan hade dom lite svårt att fokusera på rätt saker Hahah. Men men, deras första tävling nånsin och nu kan det bara gå bättre😄

Sen till de äldre då. Obi Wan och Toronto de la vie Z hoppade ju som sagt varsin 110. Obi Wan "Glenn" hade 4 fel och Toronto de la vie Z "Ronny" var felfri! 1 felfri start av 4 möjliga Hahah....

Fina var de iallafall!
Versailles "Viggo"
(null)
Bon Victory "Victor"
(null)
Obi Wan "Glenn"
(null)

Here we go again

Alltså hallå??
Jag skrev i senaste inlägget att jag skulle börja uppdatera er oftare men det har gått några veckor nu och jag har inte ens orkat börja på ett nytt inlägg..

I fredags kväll tog jag tåget hem till Kalmar för att bland annat få träffa mina fina fyrbenta igen. Väldigt efterlängtat var det! 
Jag är alltså ledig idag och det var jag även igår. Ikväll rullar bilen ner mot Skåne igen och jag jobbar mina sista veckor där innan jag kommer hem och börjar på en ny satsning igen. Är så sjukt taggad på nästa år och även denna vintern. Hoppas de inte blir allt för mycket snö bara så hästarna kan hållas igång. 

Igår tömkörde jag ungponnnyn en stund och han var så fin. Flyttade Tillochmed lite för "skänkeln" i skritt. Jobbade lite över några bommar med och även det gjorde han bra! 
Billy fick ett markarbetespass med lillasyster och det lilla jag såg så såg de helt okej ut! 

Sen till min egna fining. Vi tog en promenad i skogen. Så mysigt var det. Mamma klickade några bilder och alltså... han ÄR så fin. Just nu ganska så tjock men det blir det ändring på om någon månad! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jag börjar blogga igen

Asså hörni. Eller, hallå förresten. Det har varit så tomt här, har verkligen inte tyckt att jag haft något vettigt att skriva om men nu har jag äntligen fått feeling för dehär igen. Om några månader åker jag hem från Skåne och påbörjar en ny satsning med mina egna hästar. Då kan jag lova er uppdatering varje dag! 

Har mycket nya planer med hästarna hemma. Vi ska lägga tävlingsplanering för Billy och Argus inför nästa år. Jag ska ta körkort och vi ska ut och tävla en hel del är de tänkt. Opal ör till salu vilket jag tänkte ägna ett eget inlägg till. 

Det händer säkert en hel del och nästa år kommer bli så kul! 

Och ja, något inlägg i veckan ska jag iallafall försöka med tills det händer lite mer. Just nu händer de i princip samma saker varenda dag. Jobb, jobb och åter jobb! 
(null)