Tomt

Har stått tomt här nu några dagar.. har som i tidigare inlägg skrivit att jag jobbat och har verkligen inte haft tid eller ork till att skriva ett inlägg eller ens sätta mig framför datorn. Har haft att göra och vart så himla trött både morgon, dag och kväll och dagarna har verkligen gått i 1. 
 
Dagarna har dessutom sett nästan likadana ut hela tiden. Upp kl 6 och äta frukost för att sen morgonfodra alla hästar, byta täcken och släppa ut de och göra klart hela stallet, dvs mocka, sopa. fylla höpåsar, mocka lösdrift, fylla vatten och göra kraftfoder. Va var som tur va 2 i allafall så ska ientligen inte klaga alls faktiskt haha. Vi var klara ca 9 och kunde sen äta och ta det lugnt till ca kl 12 då vi lunchfodrade. Tog in alla hästar mellan 3 och 4, bytte täcken igen samt fodrade allihop. Kvällsfodrade sen runt 8. 
 
Sådär har varje dag sett ut i princip. Men idag var det lugna puckar. Hade sån huvudvärk, hostade och nös. Har nog fått något i kroppen men känner mig redan bättre. Behövde nog bara en lugn dag innan skolan. Framåt eftermiddagen kände jag mig såpass pigg så att jag kunde ta en skritttur på Laxen (!!!) barbacka. Han var så snäll, duktig och lydig så kunde sitta där med lång tygel helt avslappnat. Vi båda var på gott humör och Laxen frustade nästan hela tiden. Gjorde lite halter för att checka av så att han lyssnade och det gjorde han ju såklart!
Hans sår har krypt och han har inte ont längre alls och det är inte svullet. Men satt med högerbenet lite längre bak för var så rätt att han skulle känna obehag i början. I vilket fall gick det super. Ska börja variera skritt uppsuttet och från marken. Mys <3
 
Idag fick han även på sig sitt nya träns från hööks. Dubbla käkremmar men tror jag ska ta bort den "vanliga".