V 43

Godmorgon! Nu var de några dar sen igen.. haft lite att göra kan man säga samt att vi tog en tripp till ullared igår. 


Änsålänge är de bara onsdag men jag har hunnit ta ett dressyrpass på ridbanan med Billy, och han var så fin. Lite stel i väntersidan i galoppen men kan inte begära så mycket när han inte blivit genomriden på ett bra tag. 

Samtidgtr red min lillasyster 4åringen opal och shit va han har utvecklats sen han kom till oss för 4 månader sen. När han kom till oss kunde han inte gå rakt utan att vingla och visste inte vad ledande innertygel betydde osv. Nu går han rakt i en stadig form i nästan alla gångarter. Han tycker fortfarande de e lite jobbigt i galoppen men han är så arbetsvillig! Så kul att de honom utvecklas. Snart är de dags för lite vila för honom! 

Argus då? Han rids inte alls just nu då han fått en allergisk reaktion tror vi från när jag schamponerade honom på praktiken. Han mår bra i hälsan osv men huden är helt knottrig och han ömmar när man borstar osv så vi tog ut vetrinär som sa att vi skulle tvätta me hibiscrub och de har vi gjort och de har blivit något bättre. Men om inte allt går bort ska vi troligtvis ge honom antibiotika och fortsätta tvätta..

Så de är läget nu.. tråkigt men hoppas de går över fort. Opal ska få vila i december då han trolgtvis ska gå en pay and jump i slutet av november. Sen får vi se hur länge han vilar :)