Godmorgon

Hej och godmorgon på er! Vaknade av att solen lyste mig i ansiktet tidigt idag så det blev inte så mycket sovmorgon för mig idag. Idag har jag dock lite att fixa idag med. Plugg av körkort, alla hästarna ska ridas och jag ska ringa ett samtal. 

Förresten!! Trimmade alla tre på ridbanan igår. Började lite sent så var inte klar förens nio. Men så fina var dom allihop. Opal fick fokus på formen och bjudningen vilket han tyckte var lite jobbigt men jobbade på riktigt bra. Red ca 40 min och kan säga att han var svettig sen Hahah..

Billy var väldigt spänd och kunde inte riktigt koncentrera sig på arbetet. Travade fram honom lite men satte mig sen ner utan stigbyglar och bara jobbade igenom honom. Tillslut kunde han slappna av och jobbade på fint även han. Avslutade med lite förvänd galopp, sånt som B hatar😂

Argus var sist ut. Han var riktigt fin från början till slut. I slutet fick jag dock ihop honom mer och fick upp en högre form på honom vilket annars brukar va svårt då han gärna dyker ner i formen. Varierade mycket övningar, tempoväxlingar, halter, övergångar, galoppombyten, förvänd galopp, öppna och sluta tex. Fin var han, fick honom så uppmärksam med när jag verkligen såg till att de "hände något" hela tiden. Riktigt nöjd! 

(null)

(null)

(null)